Tobais er Foto: Krestine Havemann/SBS
Tobais er Foto: Krestine Havemann/SBS

Joy og Mia vender tilbage i 'Mig og min mor'

De har været væk fra skærmen i godt halvandet år, men nu vender de to banditter tilbage i en ny omgang af 'Mig og min mor'.

Efter et halvt års pause, vender en af Kanal 4's succesprogrammer nu tilbage. Programmet vil byde på et gensyn med gamle kendinge, og produktionen har endda formået at få mor-datter parret, Joy og mor Mia, tilbage i folden, efter en uoverensstemmelse efter sæson 3.

- Jeg kunne jo godt mærke, at vi savnede at lave tv. Jeg lagde jo også mærke til, at da vi ikke var med i sæson fire, hvor meget folk savnede os, har Joy tidligere udtalt til MSN Stars.

LÆS OGSÅ: Putte er stormende forelsket

Blev kontaktet af produktionen

Det var ikke kun mor og datter, der savnede at være på skærmen. Produktionen og de mange seere lagde som nævnt også mærke til deres fravær.

- Det startede med, at Kaare Sand (direktør for SAND-TV red.) kontaktede mig i sommer, fordi han havde nogle ideer til nogle programmer, fortæller Joy til Realityportalen.dk, som til at begynde med ikke havde regnet med, hun ville vende tilbage til 'Mig og min mor', men nærmere et andet program. Men da Karre Sand og Joy pludselig kom til at tale om 'Mig og min mor', var både mor og datter klar på en ny sæson.

-Så gik vi i gang med at optage lidt med Lucas på hospitalet og lidt med mig og mit liv, fortæller Joy.

LÆS OGSÅ: Husker du David Berthelsen fra ‘De unge mødre’? 

Dejligt at være tilbage

Heller ikke mor Mia var svær at overtale, og de var hurtigt sammen tilbage på settet, hvilket de i høj grad nyder.

- Det har været dejligt med en pause fra tv. Jeg har ikke lavet tv i halvandet år efterhånden, men da vi stoppede med at være på tv, kom der flere og flere følgere og flere breve med folk, der ville have os tilbage på skærmen, og nu er vi så tilbage. Det er lidt underligt at være igang igen efter sådan en lang pause, siger Joy.

Og den smukke pige er da heller ikke i tvivl om, hvorfor de to er så uundværlige for programmet.

- Jeg synes, det er vigtigt at bevare det ægte forhold.  Jeg elsker at vise mig og min mors forhold, vores op- og nedture, og alle de følelser og ting, vi går igennem. Vi har som sagt et meget specielt forhold, som sjældent ses i Danmark, fastslår Joy.

LÆS OGSÅ: Putte er stormende forelsket 

"Mig og min mor er vores"

At Joy og Mia gør sit comeback i netop dette program, er da heller ikke helt tilfældigt. De har nemlig en helt særlig relation.

- Vi var jo med til at grundlægge 'Mig og min mor' tilbage i 2010. Det var efter 'Singleliv', at de fik den ide at lave et program om mor/datter forhold. Jeg føler, at vi er en stor del af programmet, siger hun.

Men selvom de to er tilbage i trygge rammer, er det dog ikke det mest optimale løsning for parret.

- Jeg synes stadig, at det kunne være fedt med vores helt eget program, men 'Mig og min mor' har også sin charme, slutter Joy af.

Se med på Kanal 4 den 4. februar kl 20 .00, når der blændes op for en ny sæson af 'Mig og min mor'.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Hannah er forelsket

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser