Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Jonass afslører: Det sker der mellem mig og Christel

Har Jonass mon kastet sin kærlighed på en ny paradiso, eller hvad sker der mon mellem ham og Christel.

Rygterne løber stærkt i reality-land, og det bliver ikke mindre af, at man er en af de hotteste paradisoer fra den seneste sæson, som flere unge piger gerne ville slå kløerne i. Derfor må Jonass Jannec svare på spørgsmål om sit forhold til alle de kvinder, han nu en gang bliver set sammen med.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: 'Paradise'-vinder tog vild hævn

På det seneste har især to kvinder prydet den unge herres sociale medier, hvor det tidligere var Anne Plejdrup, der også deltog i årets 'Paradise Hotel', som kunne ses i hans sofa. Nu er det dog Teiturs søster, som også er fyrenes roommate og så Christel Trubka, som deltog i 'Paradise Hotel' sæson 15.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybygger’-deltager scorer 3 millioner

Teiturs søster er kun en veninde, det har Jonass flere gange understreget, og han gør det også i sin seneste spørgerunde, hvor han fastslår, at ellers havde Teitur slået ham ihjel for længst. Men hvad så med Christel, har Jonass mon kastet sin kærlighed på en ny paradiso?

- En eller anden dag så var hun bare i lejligheden, og så er hun ikke taget hjem siden, og så bliver man jo bare nødt til at embrace det, så derfor er jeg blevet gode venner med hende, joker Jonass i sin story på Instagram og supplerer:

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

- Vi ses næsten daglig, hun er sgu en skøn tøs. Og neeeeej, der er ingenting imellem os, vi ses ikke, kysser ikke og har ikke sex.

Det er altså kun et venskab mellem Jonass og den mørkhårede skønhed fra sæson 15. Jonass tilføjer desuden i samme story, at han er helt og aldeles single, så der er stadig mulighed for at score paradisoen.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører hemmelige detaljer om ‘Paradise Hotel’