Foto: SBS TV / Krestine Havemann
Foto: SBS TV / Krestine Havemann

Jessica Priscilla har fået en kæreste

Jessica Priscilla, som for nylig er fløjet fra reden og har sagt farvel til det trygge hos mor Jette, afslører nu, at hun har taget næste skridt: hun har fået en kæreste.

Søde Jessica Priscilla fra 'Mig og min mor' er ikke længere fri på markedet. Hun har nemlig fået sig en kæreste, afslører hun overfor Realityportalen.dk. Den heldige fyr er Jeassica Priscillas kollega, og de har derfor kendt  hinanden i længere tid, men først nu er det blevet officielt.

- Vi har mødt hinanden på mit arbejde i 7-Eleven. Vi har kendt hinanden i et år nu, fortæller den forelskede pige.

LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla er fløjet fra reden.

Selvom parret har kendt hinanden i et år, er der ingen tvivl om, at Jessica er nyforelsket og meget glad for sin kæreste.

- Han er bare så dejlig og gør mig så glad. Jeg er smask forelsket i ham. Han er en rigtig kærlig, sød og sjov fyr der tænker meget på sine medmennesker, fastslår hun.

Vild med tatoverede fyre

Jessica fortæller, at hun er vild med tatoverede fyre, og på det punkt lever kæresten fuldstændig op til hendes forventninger.

- Han flotte blå øjne og et charmerende smil, og jeg er jo vild med fyre, der har tatoveringer. Han har hele tre af slagsen. En på hver arm og et ordentligt stort, flot kors bag på ryggen.

LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla stoppet af politiet

Har ikke mødt mor Jette endnu

Da Jessica for nyligt flyttede fra Vig til egen lejlighed i Holbæk, har kæresten endnu ikke mødt Jessicas familie, og han ønsker fortsat at være anonym overfor offentligheden og Realityportalen.dk.

- Han har ikke mødt min familie endnu, men det kommer han jo til, slutter Jessica Priscilla.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser