Irina om sit tv-comeback: Derfor har jeg sagt ja til 'Beauty Bosserne'

Det er ikke uden overvejelse, at Irina har sagt ja til at medvirke i 'Beauty Bosserne'.

Der er ingen tvivl om, at Irina Olsen har en hel del reality-programmer på sit CV. 'Fristet', 'Divaer i junglen' og 'Mig og min mor' er blot et udsnit. Der har dog været en lang periode, hvor reality-baben har holdt pause med tv, men netop nu er hun aktuel i 'Beauty Bosserne' på Kanal 4 hver mandag klokken 21.00.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-babe er gravid med barn nummer to

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Håber på graviditet og bryllup i 2019

Det viser sig dog også, at Irina bestemt har gjort sig en række overvejelser i forhold til at vende tilbage til skærmen:

- Når man laver et større program som dette, så ved jeg godt, at det er tidskrævende, og der skal det også give mening for mig at være med i. Der er meget, der skal gå op, og det er også derfor, det er længe siden, jeg har lavet tv. Men fordi programmet er beauty-relateret, og fordi jeg kender flere af de andre medvirkende fra før, hvilket jeg godt kan lide, så gav det god mening for mig at være med. Hvis jeg slet ikke havde kendt nogen af de andre, ligesom da jeg blev tilbudt at medvirke i 'Forsidefruer', så synes jeg ikke, det gav mening. Jeg vil gerne, at det skal være naturligt, fortæller Irina.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten åbner hjemmet: Kom helt tæt på kendisparret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Irina droppe Mascha for at prioritere sig selv

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om frieri: Det var magisk

- Derfor var det et rigtig fedt program for mig. Også fordi jeg har en makeup-lancering, så der rent faktisk skete nogle beauty-relaterede ting i mig liv. Derudover har jeg et godt forhold med Kanal 4 og produktionsselskabet BLU, og det er bare vigtigt, at jeg stoler på dem, jeg arbejder sammen med, Så jeg fulgte min mavefornemmelse, og det var at være med, fortsætter Irina og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Mascha om de deltagerne i ‘Beauty Bosserne’: Vi er meget forskellige’

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

- Det har været en virkelig god oplevelse. Selvfølgelig, når man siger ja til sådan noget tv, så ved man også, at der kommer til at være episoder, hvor man tænker: "Det skulle jeg ikke have sagt eller gjort, mens kameraet var på". Der er altid ting, hvor man tænker, det kunne godt have være perfekt, super opstillet og poleret, men det skal man jo heller ikke for at lave god tv.

Se 'Beauty Bosserne' mandag klokken 21.00 på Kanal 4 og DPlay. 

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single

LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var mig utro i årevis