Nynne Larsen forklarer svær tid

Nynne Larsen sætter ord på, hvordan hun har det for tiden.

Nynne Larsen, der tidligere har dannet par med Robert Hansen, har lagt sag an mod skuespilleren for grov vold, hvilket han i sidste uge blev tiltalt for. I samme uge mødte Realityportalen Nynne til Oktoberfest i Forum, og her satte hun ord på, hvordan hun har det.

- Jeg har det stille og roligt. Jeg tager en dag ad gangen, forklarer en tydeligt bevæget Nynne.

LÆS OGSÅ: Sonny afslører kæreste: Klar til børn

Nynne har efter forholdet med Robert, der sluttede i sommeren 2021, haft et andet forhold, men det er hun ikke længere i.

- Der er ikke meget kærlighed at hente hjemme hos mig. Jeg har Theo min lille hund, som jeg drømmer om at få taget et pressebillede med, men jeg skal ikke have en kæreste, før alt er afsluttet, fortæller Nynne.

LÆS OGSÅ: Jimilian med stor gestus til Asta i aftenens 'Vild med dans'

Gamle Nynne tilbage

Selvom Nynne er i en svær tid, så holder hun hovedet højt.

- Jeg arbejder rigtig meget og er begyndt at gå lidt i byen igen. Jeg er ved at finde ind til mig selv, og det er super rart at kunne mærke Nynne. Det har været et par hektiske år, så ro på, og den gamle Nynne prøver at komme lidt tilbage, fortæller Nynne.

LÆS OGSÅ: Tidligere 'Vild med dans'-deltager single igen

Bag alle udfordringerne har Nynne et bagland, der hjælper hende igennem den svære periode.

- Jeg har mange bag mig. Jeg har et helt hold af psykologer, psykiatere og Region Hovedstaden... Og min familie selvfølgelig, og mine venner og veninder. Alle er super søde og forstående, men jeg tror mest af alt, det er noget, jeg må arbejde med selv. En del af den her rejse for mig er at rejse mig alene. Man skal ikke være for stolt til at spørge om hjælp, men jeg har behov for at bevise overfor mig selv, at jeg er ret selvkørende, og at alt nok skal blive godt, slutter Nynne.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Line Maria og Christel i nyt drama