Irina Olsen i tårer: De værste nyheder at vågne op til

Rusland har natten til torsdag angrebet Ukraine, og Irina Olsen er dybt påvirket af situationen.

Som så mange andre slog også Irina Olsen øjnene op til et sandt mareridt denne torsdag morgen, for hendes hjemland har meldt ud, at de er blevet angrebet af russiske missiler, og at de er i kamp mod fjenden flere steder. Irina er født i Ukraine og opvokset i byen Dnipropetrovsk, men som 10-årig kom hun til Danmark.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother stopper

Nu står hun på sidelinjen og ser helt magtesløs til, mens hun selvfølgelig er dybt bekymret for sine nærmeste.

- Rusland har invaderet vores fædreland. Mor Mila og jeg har allerede været i kontakt med venner og familie i Ukraine. De er bange. Men alle er okay for nu. Der er også eksplosioner i hovedstaden Kiev, og man kan ikke se på alt det her uden tårer i øjnene, skriver den dansk-ukrainske forretningskvinde og realitystjerne i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kendispar afslører: Vi er kærester

Irina har nu i mange uger fulgt konflikten mellem Rusland og Ukraine tæt og været i dialog med sine nærmeste i Ukraine, og hele tiden har hun haft en dårlig mavefornemmelse.

Det fortæller hun i dag i en insta story, hvor hun sidder med tårer ned ad kinderne.

LÆS OGSÅ: Folk går amok over Mathildes bryster: Nu kommenterer hun på sagen

- Jeg har lige snakket i telefon med min mor, som også bare græd helt vildt, fordi hun lige havde snakket med sin veninde i Ukraine. Og de prøver at flygte, men hvor skal man flygte hen? Og man kan ikke hæve penge i banken, og der er lang kø til benzin, siger 34-årige Irina, der også deler en række billeder, hun har modtaget fra sin veninde, der viser de lange køer til  benzin og madvarer i Ukraine.

Irina blev i 2019 gift med DJ'en Morten Brangstrup Olsen, der er bedre kendt som Faustix. Parret har datteren Allessia. Hun er blandt andet kendte fra realityserien 'The Olsens', 'Fristet' og 'Divaer i junglen'. I 2017 kunne man følge hende i dokumentarserien 'En diva vender hjem' på DR3, hvor hun tog tilbage til Ukraine med sin mor.

LÆS OGSÅ: Kendispar skal være forældre: Afslører kønnet

 
View this post on Instagram
 

A post shared by IRINA OLSEN (@irinathediva)