Irina: Kasper er vild med mine nye læber

Den smukke diva har fået botox og forstørret sine lækre læber, hvilket kæresten Kasper ikke har noget imod.

Den flotte diva er i manges øjne gudesmuk. Men selv om man bliver rost til skyerne på sit udseende, så har de fleste  mennesker alligevel et eller andet, de ikke er helt tilfreds med. Det er også årsagen til, at Irina har forsøgt sig med botox, da hun følte trang til at få rettet et par småting, hvilket kæresten Kasper nyder godt af.

- Til at begynde med, syntes Kasper ikke, at man kunne se den store forskel, bortset fra, at jeg var hævet. Men nu, hvor der er gået flere dage, så synes han, at jeg ser mere frisk ud, og han kan også mærke forskel, når vi kysser. Han er vild med det, siger Irina til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: Irina og Kasper skal være forældre

Irina har længe gået og overvejet at prøve botox.

-Jeg har længe gået og overvejet det, men det var først, da jeg følte mig tryg ved situationen, at jeg besluttede gøre det. Det er ikke drastiske forandringer, men præcis, hvad jeg ville have, og jeg er super glad for det, forklarer den flotte pige.

LÆS OGSÅ: Irina medvirker i ny dansk film

Den smukke pige vidste ikke helt, om det ville gøre ondt, men blev alligevel lidt overrasket.

- Det gjorde mindre ondt, end jeg havde regnet med. Selve botox-delen gjorde slet ikke ondt, men læberne gjorde lidt avs, konstater hun.

LÆS OGSÅ: Irina og Kasper drukner i tøj

Irina har lovet at sende os et par billeder i næste uge, så vi rigtigt kan se, hvordan resultatet ser ud, når det hævelserne har fortaget sig.