Foto: TV3
Foto: TV3

HUSKER DU? Da Kay datede Linse

Der gik ikke lang tid, før Kay og Linse begyndte at kysse.

Linse Kessler kan godt lide unge fyre, og Kay kan godt lide store bryster, så det virkede som det perfekte match, da Gustav satte en blind date op mellem de to i 'For lækker til KBH'. Og allerede ved første møde kunne Kay da heller ikke skjule sin begejstring, og han kaldte Linse for en gave fra Gustavs side.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Linses VILDE fremtidsplaner i Spanien

Linse var ikke bleg for at returnere Kays komplimenter, for hun syntes nemlig, at Kay lignede den perfekte fyr. Der gik da heller ikke længe, før de to begyndte at kysse.

LÆS OGSÅ: Husker du? Moppers første reaktion til Geggos babyplaner

Linse gjorde det dog hurtigt klar overfor Kay, at han ikke skulle gøre gøre sig nogle forhåbninger om at blive Geggos papfar, for fremtiden var ikke så alvorlig for de to. Men hun ville gerne tage nogle frække ture på 'For lækker til KBH'-fyren.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe taler ud om misbrug

Se hele den frække date herunder: 

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Efterfølgende afslørede Kay, hvordan Linse rent faktisk kysser. Hør ham fortælle herunder:

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Det blev dog aldrig til mere mellem Linse og Kay, afslørede hun senere i 'Paradise All In'. De to snakkede en del i telefon sammen efter daten, men hun fik aldrig taget den tur på ham, som hun ellers gerne ville have gjort.

Nogle år efter mødte Kay paradisoen Mille, og sammen har de to sønnen Milton, men forholdet brast blot få måneder efter, at sønnen blev født.

LÆS OGSÅ: Janni Ree arrangerer VILD polterabend for datteren