HOT NEWS: 'Paradise'-babe er ikke længere single

Den blonde Anna Katrine fra dette års sæson har fået sig en kæreste.

I årets sæson 'Paradise Hotel' var Anna Katrine blandt de håbefulde deltagere. Det blev dog ikke til hverken en sejr eller finaleplads, men hun fik en oplevelse for livet. Mens kameraerne kørte hyggede 'Paradise'-baben sig lidt med Kasper, men det blev ikke til mere end det. Nu har hun dog fået sig en kæreste.

- Det er lidt sjovt, for min kæreste Mikkel og jeg mødtes i juli sidste år på en restaurant ved Rungsted Havn. Her faldt vi i snak, og min veninde blev efterfølgende kæreste med en af hans venner. Jeg vidste, at jeg skulle rejse til Mexico, og derfor ville jeg selvfølgelig ikke have en kæreste. Vi hyggede os bare og var begge indstillet på, at det var sådan, det var, forklarer Anna Katrine og fortsætter:

- Da jeg kom hjem, havde jeg travlt med de andre paradisoer, fest, farver og fuldtidsjob, så der var ikke plads til et forhold, men nu føler jeg mig klar til at slappe lidt af igen. Derfor er Mikkel og jeg flyttet sammen som kærester i Helsingør. Mikkel gider dog ikke at være en del af mit 'Paradise'-ræs, så derfor har jeg også så vidt muligt holdt ham ude fra sociale medier og events, hvor medier kommer.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny afslører: Jeg har mødt en ny

STORT GALLERI: Se Geggo og Cengiz’ nye skønhedssalon

'Vi tager det hele, som det kommer'

Selvom Anna Katrine og kæresten allerede bor sammen efter kort tid som et par, har der endnu ikke været nogen komplikationer.

- Det er gået rigtigt hurtigt med at flytte sammen, men jeg synes, at det er dejligt. Vi er ikke uenige om noget derhjemme, og lejligheden er mega stor, så vi har også plads til at være alene med vores venner, når de er forbi. Vi arbejder også begge to, så det er ikke, fordi vi går op og ned af hinanden dag ud og dag ind. Vi tager det hele som det kommer - lige nu er vi i hvert fald rigtig glade, siger en forelsket Anna Katrine og fortæller, hvorfor hun faldt for Mikkel:

- Jeg faldt helt klart for hans personlighed. Han er et af de dejligste mennesker, og så er han simpelthen så kærlig, sød, betænksom og har et stort hjerte. Jeg er faldet for hans rolige måde at være på, som jo nogle gange er stik modsat mig. Men vi minder alligevel meget om hinanden, da vi både elsker at være ude med vennerne i weekenderne, men også at sidde og spille brætspil eller kort en fredag aften.

Se billedet af Anna Katrine og Mikkel øverst i artiklen.

HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mr. Paradise har fundet kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.