Hjalmer i fars fodspor: Med hjertet i halsen

Hjalmer har efterhånden stået på en del scener, som hans far, kim Larsen, også har optrådt på.

Selvom Kim Larsen døde i 2018, lever hans musikalske væsen videre blandt danskerne. Hans søn, 26-årige Hjalmer, er nemlig fulgt i hans musikalske fodspor, og han har for nylig stået over for to helt specielle oplevelser, som Kim Larsen også fik i sit liv.

– Jeg spillede til 'De største øjeblikke' i december og for kronprinsesse Mary, da hun fyldte 50. Jeg har aldrig været så nervøs. Jeg kunne mærke mit hjerte helt oppe i halsen, fortæller Hjalmer, da HER&NU møder ham på den røde løber til årets Zulu Awards.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Kim Larsen har ved flere lejligheder spillet for kongehuset, og i 2006 spillede den garvede musikker også til 'De største øjeblikke'. Dengang var Hjalmer også med på scenen.

– Jeg spillede tamburin og sang kor for min far til 'De største øjeblikke' for 10 år siden. Så det føltes som 'full circle' på en rigtig smuk måde, forklarer musikeren.

LÆS OGSÅ: Tv-vært ude med eksmanden: Jeg vil sende et vigtigt signal

Selvom Hjalmer ikke var på programmet til dette års Zulu Awards, endte han med at gå på scenen med sin guitar og spille 'dig og mig', mens Lars Hjortshøj og Melvin kyssede hinanden.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex klar som vært på ’Vild med dans’