Hjalmer fejrer fødselsdag: Skål for mig

Med bordets glæder og i godt selskab kunne Hjalmer Larsen sidste mandag fejre sin 26-års fødselsdag. Sammen med en veninde og sin lillebror Lui, 22, havde popstjernen fået et af de bedste borde på restaurant Pastis i Gothersgade.

Her havde Kim Larsens to yngste sønner udsigt til det legendariske værtshus Andys Bar, hvor deres far og resten af Gasolin forelskede sig i et maleri af en pige med meget løse trusser. Tage Hansens vægmaleri blev udødeliggjort, da de brugte det som cover til Gasolins tredje album.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Hemmelig kæreste

Den unge musiker kan snart opleves i 'Toppen af Poppen', og her lukker han måske mere op for den private del af sit liv. I foråret fortalte han i Sara Bros podcast ”Hjerteflimmer for voksne”, at han var kommet på kant med sin kæreste gennem flere år, fordi han hjemmefra har lært, at man ikke taler med medierne om private ting.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

– Min kæreste ved godt, hvor privat jeg er, men på et tidspunkt kunne man godt mærke, at hun begyndte at gå og tænke, ”hvorfor er det egentlig, at du slet ikke – som i overhovedet ikke – vil lade nogen vide, at vi er kærester”, fortalte han i podcasten, hvor han afslørede, at kæresten hedder Julie.

– Jeg er virkelig stolt af hende og vores forhold. Hun er den smukkeste i verden, lød det dengang.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren