Nina Rask, Hjalmer og Fanny Bornedal (Foto: TV 2)
Nina Rask, Hjalmer og Fanny Bornedal (Foto: TV 2)

Uhh! Disse tre kendisser skal være værter på ny prisuddeling

Det er en kendt trio, der skal være værter på det nye 'EchoPrisen'.

Den 30. marts løber TV 2 Echos første awardshow af stablen i K.B. Hallen, og det skal ledes an af de tre nyudklækkede værter Nina Rask, Hjalmer Larsen og Fanny Bornedal.

LÆS OGSÅ: Jada med i 'X Factor'

Artiklen fortsætter under videoen...

Selvom værtsrollen er ny for trioen, er de alle vant til at stå foran spotlyset. Musikeren Hjalmer har optrådt på mange scener i Danmark med sin musik. Skuespiller Fanny Bornedal, datter af Ole Bornedal, har medvirket i blandt andet 'Carmen Curlers' og 'Skyggen i mit øje'. Satiriker Nina Rask har stået både foran kameraet i serien 'Too Sune' og siddet bag mikrofonen i podcastserierne 'Hvor regnbuen ender' og 'Funny Guy'.

LÆS OGSÅ: Glæde efter sorgen: Kendispar venter barn

Ny prisuddeling

Inden længe bliver TV 2 Zulu lagt i graven og bliver til TV 2 Echo. Det bliver markeret med prisshowet 'EchoPrisen', som afløser Zulu Awards og fejrer lanceringen af TV 2 Echo.

I løbet af showet bliver der uddelt otte priser i kategorierne 'Dem vi hører', 'Dem vi ser' og 'Dem vi deler'.

- I en tid med mange valg, mange indtryk og holdninger, oplever vi stadig nogen og noget, der bryder igennem mængden, der rører os, flytter os og samler os. Det er med afsæt i alt det, der har haft betydning for den danske ungdom det seneste år, at TV 2 Echo hylder de største, vigtigste og mest betydningsfulde inden for musik, lyd, sociale medier, tv og fiktion ved 'EchoPrisen', siger TV 2-redaktør Peter Toldberg i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Lene Beier afslører: Endnu en sæson på vej

I løbet af aftenen vil der være optrædener fra stjerner såsom Drew Sycamore, Artigeardit, Blæst, Medina og Lamin.

Prisuddelingen sker gennem en demokratisk afstemning, hvor det er danskerne, der bestemmer, hvem der løber med statuetterne. Afstemningen sættes i gang fra 17. marts på echoprisen.dk.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører indbrud