Helene og Nadia har kendt hinanden i godt 15 år, men de er ikke længere på talefod. (Foto: TV3)
Helene og Nadia har kendt hinanden i godt 15 år, men de er ikke længere på talefod. (Foto: TV3)

Helene: Jeg er en diva

Den 28. Januar er der sæsonpremiere på anden sæson af ’Divaer i junglen’, og Helene er en af de divaer, som du kan følge.

Helene ser sig selv som en diva. Hun mener, at man kan være en diva på mange forskellige måder.

- For mig er en diva en, som altid holder hovedet højt. En som ved, hvad hendes/hans værdier er. En som altid er tro over for sig selv og ved, hvad han/hun er værd. En som kan finde ud af at sige til og fra.
 Så der er ingen tvivl om, at jeg er en diva, og det vil jeg gerne stå ved, siger Helene til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg er en mega diva

Derfor sagde Helene ja til at deltage

Helene sagde ja til at deltage, fordi hun ville prøve noget nyt.

- Jeg er næsten altid er frisk på en udfordring, og tror det er meget sundt at prøve at leve under lidt andre vilkår, siger Helene.

Helene var 100 procent forberedt på, at det slet ikke ville være de samme vilkår, som hun er vant til herhjemme. Men det betød ikke så meget for divaen, for der var det, der var værre.

- Det var meget grænseoverskridende at skulle bo blandt edderkopper, som jeg virkelig bare har angst overfor. Men jeg er stolt over, at jeg gjorde det. Man har virkelig lært at sætte stor pris på små ting her i livet efter sådan en oplevelse - bare sådan en ting som at tage et varmt bad, når man har lyst, sove i en dejlig varm, tryg, blød seng osv., fortæller Helene.

LÆS OGSÅ: En vaskeægte diva-fest

En god og dårlig oplevelse

For Helene har det været både været en god og dårlig oplevelse at være i junglen.

- Jeg synes, det var en god oplevelse at komme ud og se verden på en anden måde, og det er også altid dejligt at komme ud og møde nye fede personligheder. Den dårlige side af det er, at man kan gå hen og blive skuffet over folk, og det er selvfølgelig aldrig rart, men det er jo en del af gamet, og man må tage det sure med det søde, sådan er det jo, fortæller Helene og uddyber:

- Men begge ting er med til at udvikle en og gøre en til den, man er. Derfor ville jeg gøre det om igen til hver en tid, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: En vaskeægte diva-fest

Seerne skal glæde sig

Seerne har grund til at glæde sig til anden sæson af ’Divaer i Junglen’, for ifølge Helene er det en sæson, som har en masse at byde på.

- Seerne skal glæde sig til at se nogle rigtig fede, markante personligheder blive sat sammen, presset, masser af drama. De kan glæde sig til at blive overrasket. Jeg tror, at nogle personer vil overraske, slutter Helene.

Programmet har premere mandag den 28. januar på TV3.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.