Foto: TV3
Foto: TV3

Gustav raser over adoptivforældre

Det er før set, at Gustav bliver rørt til tårer i ‘Gustav og Linse på udebane’. I går fik adoptionshistorien om Masho, i programmet ‘Adoptionens pris’, Gustav til at reagere på Facebook.

Efter at have set programmet ‘Adoptionens pris’, brød Gustav i går sammen i en video på sin Facebook-profil. Gustav viser, med gråd og vrede ord, sin sympati for den afrikansk adopterede pige Masho, ligesom så mange andre danskere har gjort det på Facebook siden udsendelsen mandag aften.

Da Mashos adoptivforældre ikke magter opgaven, bliver pigen sendt rundt i det danske system. Og det er noget, Gustav synes er under al kritik og som får ham til at fare i flint.

- Der er bare nogen mennesker, som ikke burde have lov til at adoptere børn. Jeg er SÅ ked af det over Masho, de burde fandeme have tænkt sig om før de adopterede et barn. Og hvordan kan en mor blive sur, bare fordi barnet laver en bevægelse med sit ansigt. Skam dig dumme kvinde, skriver Gustav på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Gustav vil være med i ‘Vild med dans’

Adoptionens pris

Programmet følger et dansk par, som adopterer to børn fra Etiopien, og følges gennem fire år. De danske adoptivforældre får store problemer med at magte opgaven, og sender den ældste datter Masho på børnehjem.

Programmet skildrer først og fremmest konsekvenserne for pigen, som kastes rundt i det danske system. Men i programmet kan man også se adoptivforældrene kalde barnet for en "nitte", og det er et af de udtryk, som især har fået folk til at reagere kraftigt på dokumentaren.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.