Gravide Anna Due: Det er hårdt uden Martin

Den gravide realitystjerne må klare alting selv under sin graviditet, mens den kommende far er i fængsel.

Den 17. marts i år røg Martin Hjort bag tremmer for at afsone en fem måneder lang voldsdom, og siden da har kæresten Anna Due altså stået helt alene med sin graviditet.

'Paradise Hotel'-parret venter deres første barn, en lille dreng, til august. Men alle fødselsforberedelserne, babyens spark og de daglige gøremål, er Anna Due alene om. Og det er ikke helt nemt, fortæller hun til SE og HØR.

- Det er hårdt, at Martin ikke er hjemme. Han kan ikke mærke, når babyen sparker eller følge med i, hvordan min mave udvikler sig, siger Anna til SE og HØR og fortsætter.

- Jeg skal ordne alting selv. Det er især svært at holde haven. Og så savner jeg, at han kommer hjem hver eneste dag klokken 18:00, hvor jeg har lavet mad og dækket bordet. Der er så tomt herhjemme, siger hun til ugebladet.

LÆS OGSÅ:Realitystjerne skal en tur i spjældet

Starter på en frisk

En måned før Anna er sat til at føde den 1. august, kommer den vordende far ud af fængslet. Parret skal til den tid til at flytte ind i deres nye hus, som de har købt ti kilometer uden for Aarhus.

- Vores nuværende hus er ikke så børnevenligt, så vi flytter til et nyt hus og starter på en frisk, fortæller Anna. LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par: Vi skal have et barn Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.