'Gift ved første blik'-Lars svæver på en lyserød sky

Lars fandt ikke kærligheden i 'Gift ved første blik. Alligevel blev det programmet, som banede vejen mod lykken.

Lars Rasmussen havde håbet at finde sit livs kærlighed, da han meldte sig til 'Gift ved første blik'. Det lykkedes faktisk, selvom det ikke blev eksperternes udkårne, Jeannette, der løb med den 40-årige pedels hjerte. Den 27-årige sundhedsvidenskabsstuderende, hvis navn ikke er offentligt kendt, faldt nemlig for Lars med det, man kan kalde kærlighed ved første blik.

- Der er en meget sød historie bag. Første gang hun så mig i fjernsynet, sagde hun til sine venner: "Det er manden i mit liv", fortæller Lars til EB.

Parret mødtes i det lokale fitnessceter, afslører han.

- Vi smilede til hinanden, og efter et par minutter lagde hun en seddel, hvor der stod, om jeg ikke ville ringe til hende, og så løb hun væk.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Endnu et par flytter fra hinanden 

Vil gerne have børn

Det var fremtidsplanerne om børn, der slog skår i glæden mellem Jeannette og Lars i DR's kærlighedseksperiment. Jeannette vil nemlig ikke have flere børn, men det vil Lars - og der er hans kæreste helt enig.

- Det er lige hende, det skal være. Det er fantastisk, der er kommet noget godt ud af programmet. Vi passer helt fantastisk sammen, og ja - hun vil også gerne have børn, fortæller Lars.

Selvom parret er overbeviste om, at de skal have børn, så er det ikke første punkt på dagsordenen.

- Men der skal dog gå et par år. Vi skal lige ud at rejse først, siger Lars og afslører, at de har bestilt en rejse til Nepal sammen.

Frem til april har det forelskede par hver deres adresse, men så flytter de også sammen.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par flytter sammen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.