Rikke Chili (Foto: Janus Nielsen)
Rikke Chili (Foto: Janus Nielsen)

’For lækker til love’-stjerne: Skal jeg steriliseres?

Rikke Chili har aldrig ønsket sig børn, men betyder det, at hun bør lade sig sterilisere, spørger hun.

I den seneste tid har debatten om sterilisation af helt unge piger ned til 18 år kørt, og flere reality-stjerner har også meldt sig på banen og fortalt, at de ville steriliseres. ’For lækker til love’-stjernen Rikke Chili har aldrig ønsket sig børn, men hun vil stadig ikke steriliseres

- Min argumentation imod at lade mig sterilisere er meget klar – hvorfor dog gøre det, når man aldrig ved, hvad fremtiden bringer – for slet ikke at tale om, hvad sådan et indgreb gør ved kroppen. Der er lavet meget forskning på området, der viser, at hele 40% af de 18–25 årige kvinder, der lader sig sterilisere, fortryder det senere i livet, skriver hun på sin blog og fortsætter:

– Og hvad nu hvis (jeg tror ikke, det sker), men hvad nu hvis jeg ændre mening? Selvom jeg er 29 i dag, kan det jo stadig ske. Den eneste positive ting, jeg kan se, ved at lade sig sterilisere er, at man ikke kan blive uventet gravid – men det er der jo heldigvis også andre alternative præventionsmidler for at undgå.

LÆS OGSÅ: Ung mor vil sterilisere

Jeg dømmer ikke

‘For lækker til love’-stjernen er glad for, at man ikke bare uden videre tilbyder sterilisation, men at der er 6 måneders betænkningstid på indgrebet, så muligheden for at skifte mening er der.

- Jeg dømmer ikke de kvinder, der lader sig sterilisere – jeg håber bare så inderligt, at de ikke senere skifter mening, da en sådan operation er for ikke at sige umulig, så i hvert fald overordentlig vanskeligt at omgøre, slutter hun.

Tanken om at få børn kommer stadig længere og længere væk fra 29-årige reality-stjerne, men til trods for sin holdning og alder vil hun altså stadig ikke udelukke, at hun en dag ændrer mening omkring det at få børn.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'For lækker til love'-stjernes vilde forvandling

LÆS OGSÅ: Melanie: Jeg fortryder 'For lækker til love'-deltagelse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.