Foto: TV3
Foto: TV3

‘For lækker til love’-Panda er blevet en medieluder

Efter sin medvirken i ’For lækker til love’ er Panda slet ikke færdig med reality-livet, og nu stiller han op som Se&Hør mand.

Singlefyren Panda fra ’For lækker til love’ er først lige begyndt med at lave reality-tv, men han er allerede blevet bidt af det, og han slet ikke færdig med at være et kendt ansigt.

- Jeg skal klart lave mere reality-tv. Specielt efter så meget positiv respons fra

programmet ’For lækker til love’. Jeg må indrømme, at jeg er faldet i med begge ben og er blevet en smule medieluder, fortæller han med et smil til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Gustav dater med hjertet

Stiller op som Se & Hør mand

’For lækker til love’-fyren er da heller ikke bleg for at lave anderledes opgaver, for selvom det er reality-tv, som den kræsne fyr satser på, så har han også kastet sig over en foto-karriere.

- Jeg har fået taget billeder til Se&Hør, fordi jeg synes, at det sjovt, men også fordi man kan vinde et lille fint beløb, hvis mit billede bliver valgt til bladet, fortæller Panda, og fortsætter:

- Udover det, er det jo bare harmløse billeder. Jeg står i underbukser og er ikke nøgen. Det er sådan set det samme som at stå i et par shorts og i bar overkrop på stranden, når det bliver sommer, fastslår den kræsne single fyr, som håber, at folk kan lide hvad de ser.

- Jeg har ikke de store forventninger til, hvad folk ville synes om billeder, men jeg håber da, at folk vil mene, at det er okay billede af mig.

LÆS OGSÅ: Gustav: Et af de pinligste afsnit

Elsker at være på

Og det er da også netop oplevelser og udfordringer, der tiltaler Panda i både reality-verdenen og verdenen udenfor skærmen. Derfor er han overbevist om, at hans

fremtid skal indeholde en masse spænding.

- Jeg ser helst at min fremtidsplaner har noget med alt indenfor medie, musik og

restaurations branchen at gøre. Jeg elsker at være på og opleve nye og spændende ting, forklarer panda.

Se mere til Panda og de andre singler i 'For lækker til love' på TV3 torsdag kl. 21.00.

LÆS OGSÅ: Er Gustav hetero?

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.