Foto: Privat
Foto: Privat

'For lækker til love'-babe i vildt vægttab

Christina Odorico har næsten lige født sit første barn, men det er ikke til at se på hendes krop.

Det er ikke meget mere end et halvt år siden, at Christina Odorico og kæresten, fodboldspilleren Thomas Villadsen, blev forældre til parrets første barn. Men 'For lækker til love'-deltageren har allerede smidt graviditetsvægten, som lød på 13,5 kilo.

- Jeg har egentligt ikke gjort så meget for det endnu. Jeg havde ikke appetit den første måned efter fødslen, men så startede jeg til træning og fik min appetit tilbage, fortæller Christina til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe har født

Hård træning

Vægttabet er dog ikke kommet helt af sig selv, indrømmer reality-stjernen, som har skruet op for træningen i det sidste stykke tid.

- Den sidste måned har jeg trænet med en personlig træner - René Olsen, som selv er bodybuilder. Han gav mig en kostplan, som jeg har fulgt i en måned, og man kan allerede se resultaterne, siger hun og uddyber:

-Jeg har tabt alle graviditetskiloene, men har så taget 1,5 kilo på i muskelmasse. Det er jo godt, for vægten er jo ikke så vigtig i den her sammenhæng.

Se billederne af Christina øverst oppe i galleriet. 

LÆS OGSÅ: Skamfulde Amalie med pinlig indrømmelse

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen afslører sin største hemmelighed i ny bog

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.