Brødrene Mark og Jonas fra 'Ex on the Beach' sæson 4 (Foto: Janus Nielsen)
Brødrene Mark og Jonas fra 'Ex on the Beach' sæson 4 (Foto: Janus Nielsen)

Før 'Ex on the Beach'-Mark rejste: Her er det sidste, min bror skrev til mig

Inden Mark rejste til Brasilien, modtog han en særlig besked fra sin bror. Den medvirkede til, at han bestemt ikke havde regnet med at se Jonas tjekke ind i villaen.

Efter Mark er ankommet til 'Ex on the Beach', bliver det ret hurtigt klart, at han har noget til fælles med sin bror. De har nemlig begge en svaghed for Justina, da Marks bror Jonas allerede har været sammen med hende hjemme i Danmark.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament

Det holder ikke Mark tilbage fra at kysse lidt med 'Ex on the Beach'-baben, og dermed er der mulighed for et trekantsdrama og for en kæmpe overraskelse til Mark. Om det hele rent faktisk fører til et trekantsdrama, vil tiden vise, men i hvert fald lykkes det at give Mark lidt af et chok.

LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

- Jeg havde ikke regnet med at se Jonas, fordi han ikke er typen, der kunne finde på sådan noget. Da han pludselig ankom, fik jeg verdens største og bedste chok i mit liv, jeg var så glad og spændt samtidig, fortæller Mark til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i udlandet modtager hadebeskeder på nettet: Tænk jer om

Udover at Jonas ifølge Mark ikke er typen, der deltager i et reality-program, så er der også noget andet, som spiller ind, når det gælder Marks store chok.

- Det sidste, han skrev, inden jeg fløj til Brasilien, var "fjols". Og så stod fjolset selv dernede én uge efter, fortæller Mark.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet