Fie Laursen taler ud: Derfor har jeg ikke sex med mænd

Den kommende mor arbejder hårdt, men mænd er ikke en del af hendes arbejdsdag.

I en spørgerunde på Instagram svarer Fie Laursen på en lang række spørgsmål fra sine godt 67.000 følgere. Nogle af spørgsmålene går på hendes arbejde. Det er vist gået de færrestes næse forbi, at den tidligere blogger og reality-stjerne nu lever af at lave pornografisk indhold på blandt andet OnlyFans.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Bolette og Jaffer afslører nye tv-planer.

Den karriere har hun tidligere udtalt, at hun ikke har nogle planer om at indstille, selvom hun er gravid og kan se frem til at blive mor om nogle måneder. Men nu fortæller hun dog, at hendes arbejde alligevel har ændret karakter på det seneste. Et af spørgsmålne går nemlig på, om det er rigtigt, at hun ikke har sex med mænd i forbindelse med sit arbejde.

ÆS OGSÅ: Claudia Rex klar som vært på ’Vild med dans’

- Ja, det er korrekt. Jeg har ikke rigtig haft lyst, men jeg håber selvfølgelig, at den kommer, da det vil være det bedste for mit arbejde. Men jeg lytter altid til min krop, og har bare haft brug for at lave solo arbejde og med mine veninder de sidste 6 måneder agtigt. Men jeg skal hundrede procent lave mindst 1-2 film som gravid. Dog har jeg stadig god tid til det og vil aldrig presse mig selv i branchen, lyder svaret fra Fie, som dog ikke har skruet ned for arbejdet:

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

- Arbejder pt. 12+ timer om dagen for at få styr på alt arbejde, til når jeg skal føde. Når jeg har født, vil jeg gerne bare kunne arbejde 3 timer dagligt. Det svære ved mit arbejde er, at jeg skal holde folk i gang hver dag, ellers unsubscriber de, og derfor poster jeg jo dagligt og går også live dagligt. Det er ret hårdt pt og får ikke rigtig sovet. Men baby M har det godt, og jeg husker mig selv på, jeg er en benhård alenemor, der gør alt for ham i sidste ende.