Fie Laursen fra 'Ex on the Beach': Mit nytårsforsæt er at rejse mere, se verden og blive ved med at gøre det, jeg har lyst til, og ikke det andre forventer af mig. (Foto: Janus Nielsen)
Fie Laursen fra 'Ex on the Beach': Mit nytårsforsæt er at rejse mere, se verden og blive ved med at gøre det, jeg har lyst til, og ikke det andre forventer af mig. (Foto: Janus Nielsen)

Fie Laursen: Derfor tager jeg ham tilbage

Fie Laursen har lavet en kæmpe kovending og efter et par måneder fra hinanden, vil hun nu have ham tilbage.

I maj måned besluttede Fie Laursen sig for at skille sig af med sine to hunde Lucky og Milo. Det var en hård beslutning, men hun understregede, at hun efter at have fået konstateret PTSD og Borderline ikke kunne tage vare på hundene, fordi hun først skulle lære at tage vare på sig selv.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre

Men nu har piben fået en anden lyd. Fie Laursen har nemlig besluttet sig for, at hun skal have sin første hund tilbage, det skriver hun i et opslag på Instagram.

- Lucky, jeg henter dig imorgen. For uden dig er jeg ødelagt mere end før. Vi to har været igennem både helvede - og så stor kærlighed og tryghed. Jeg måtte opgive dig og Milo, fordi jeg var psykisk ustabil. Jeg ville ønske, jeg kunne forklare dig, at alle de gange du blev bange, når han slog mig - alle de gange de har ødelagt noget inde i mig. Jeg har sørget for et nyt liv til dig og mig ved hjælp af mine nærmeste. Vi skal bo her i 3 måneder, og så skal vi flytte i hus, dig og mig - med have og på landet, skriver Fie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Frederik deler sit syn på at se sin daværende kæreste Fie have sex på tv.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program

- Jeg skal lige renovere og gøre klar, men til da så hygger vi os på Amager. Jeg har været igennem et helvede, men får både professionel hjælp og af familien. Luckys nye ejer oplevede problemer, han stod til at skulle have ny familie. Det kommer ikke til at ske! Jeg vender mit liv om min skat, og vi skal flytte i hus!  Min diagnose og traumaer skal ikke have lov til at ødelægge mit liv - og det skal ikke rive os to fra hinanden. Jeg vil også gerne undskylde til mine fans for min opførsel, undskyld til de jeg har mødt og vist vrede imod. Jeg arbejder på mig selv - og det hele bliver godt nu.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Ja, jeg sugardater

Således laver Fie Laursen altså lidt af en kovending, og efter kun en måned i sin nye lejlighed lader det til, at den allerede er opsagt igen. Selvom Fie inden længe får god plads til sine hunde, så er det dog kun Lucky, der skal hjem til hende, ifølge Fies story har Milo det nemlig godt, hvor han er.

På sin Instagram story under en spørgerunde indrømmer Fie også, at hun godt kan se, hun ikke skal dele, at hun ryger hash med sine unge følere, og det stopper nu, fastslår hun. Det er altså også en noget anden holdning end for to uger siden, hvor hun sagde, at hun ikke var en dårlig rollemodel, fordi hun røg hash.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud