Familien Beha klar med nyt tv-eventyr

Tredje eventyrsprogram med familien Beha er lige nu under optagelse.

Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé Erichsens to ældste sønner Emil og Theis startede familien første tv-eventyr til søs med programmet 'Kurs mod fjerne kyster'. Et program hvor brødrene krydsede Ækvator, sejlede til Indonesien, Mellemamerika, Fransk Polynesien og Sydøstasien. Marian, Mikkel og lillebror Alfred tilsluttede sig skibet, når det var muligt i forhold til arbejde og skole.

Sidste år sejlede familien nordpå til Svalbart i programmet 'Kurs mod nord', og nu er de i gang med optagelserne til endnu et program til søs, der skal samle danskerne i den bedste sendetid.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-optagelser igang: Bager på livet løs

Familiens nye program hedder 'Kurs mod danske kyster', og ruten kommer til at gå gennem hele landet: fra Smålandsfarvandet og det Sydfynske øhav til Langeland, Limfjorden og Læsø, det skriver TV 2.

Det var meningen at familien Beha skulle sejle sydpå med skibet Havana til sommer, men coronasituationen har gjort, at det ikke kan være anderledes end at blive i Danmark, så familien har lagt kursen om.

- Denne gang er det ikke mod ukendte eller fjerne kyster, men en tur der minder både os selv og forhåbentlig andre om, hvor fedt og fantastisk der er herhjemme, siger Mikkel Beha Erichsen til TV 2.

LÆS OGSÅ: Geggo ramt af smertefuld bækkenløsning 

Undervejs sejler Mikkel Beha Erichsen i sin egen kølvandsstribe og ser mange af de steder, han har boet eller besøgt før i tiden. Han er på hjemmebane.

- Vi genbesøger mange af de steder, jeg har minder fra og møder en masse mennesker, som jeg holder af. Jeg har en kæmpe kærlighed til Danmark, for det er jo her, jeg hører til, siger han til TV 2.

Først​e program af 'Kurs mod danske kyster' bliver sendt torsdag 16. juli klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Kæresten overrasket over Almas talent: Hun vil ikke synge for mig derhjemme