'Ex on the Beach'-babe trækker stikket: Jeg er deprimeret og stresset

Reality-babe har måtte erkende, at det er nødvendigt at tage en drastisk beslutning efter samtale med sin læge.

Michelle har haft travlt siden optagelserne til 'Ex on the Beach', nok også lidt for travlt, hvis man spørger hendes læge. Til Realityportalen fortæller hun, at hendes hoved har været fyldt op med bekymringer det seneste års tid, og at hun nu er nødt til at tage drastiske beslutninger for at få det bedre.

- Jeg afvikler min virksomhed i denne måned, da jeg har alt for mget at se til med et fuldtidsstudie, deltidsjob, en virksomhed, blog og Instagram. Jeg har siden april døjet med stress og depression, uden jeg har kunnet sygemelde mig, da jeg jo har været selvstændig og bare kæmpet videre. Men jeg er træt af at kæmpe hele tiden og ikke leve livet, som jeg gerne vil.

LÆS OGSÅ: Realitybabe i biluheld: Det var karma

Michelle har haft en virksomhed, hvor hun sælger tøj fra influencers. Ifølge Michelle går virksomheden godt, men hun mangler nogle kompetencer til at drive den videre, hvilket også gør, at den tager for meget af hendes fokus og tid.

- Det er også årsagen til, at virksomheden lukker, for jeg har måtte nedprioritere at læse mit studie, hvilket ikke er holdbart i længden.

Michelle læser Markedsføringsøkonomi med speciale i iværksætteri, som hun ikke ønsker at færdiggøre halvhjertet.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe: Aldrig nogensinde igen!

Jeg prioriterer mit helbred nu

Det seneste år har Michelle ifølge hende selv spildt sin tid på at bekymre sig om sin virksomhed, da alt ikke er gået efter planen.

- Jeg startede ud med at have en partner, som var en svindler. Jeg måtte bruge advokater til at få vedkommende ud. Det forløb strakte sig til midt på sommeren, hvor jeg i en periode ikke kunne komme ud af sengen, fordi jeg ikke kunne stoppe med at græde. Jeg havde ingen appetit og var konstant træt. Siden har jeg ikke været helt på toppen, fortæller Michelle til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så seriøst er mit nye forhold

Michelle er ikke i medicinsk behandling for sin depression, men har været til lægen og har på baggrund af samtalen med lægen taget en beslutning om, hvad hun skal gøre for at passe bedre på sig selv.

- Derfor er min beslutning at afvikle virksomheden, så jeg kan få mere tid for hånden til at være social, rejse samt lave mere af det, som jeg virkelig nyder at lave, såsom at skrive på min blog og lave content til min Instagram.

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

Michelle ser lyst på fremtiden og har det psykisk allerede bedre.

- Lige nu glæder jeg mig bare til at få virksomheden afviklet, så jeg ikke længere skal bekymre mig om at få den til at køre rundt, da den er meget tidskrævende.

Ifølge Michelle er hun ikke færdig med at være selvstændig, men lige nu vil hun prioritere sit helbred.

LÆS OGSÅ: Ung mor svarer på rygter om utroskab: Livet kører ikke på skinner

 
View this post on Instagram
 

Let’s start over

A post shared by ???????? ????????? (@michelleulr) on