'Ex on the beach'-babe har fundet kærligheden

Simone Xenia Sepstrup har fundet kærlighed i København, og hun er villig til at ofre nogle ting for kærligheden.

Simone Xenia Sepstrup fra 'Ex on the beach' har fundet kærligheden i København, det fortæller hun til Realityportalen.

- Det er ret nyt. Vi har kendt hinanden i to måneder, og han er virkelig sød og dejlig og helt igennem et godt menneske. Vi kalder os ikke kærester endnu, men jeg kan da mærke, at jeg er oprigtig vild med ham. Han er simpelthen så sød, og han gør mig virkelig glad, fortæller den 27-årige babe.

LÆS OGSÅ: Mikkel om bruddet mellem Amanda og Nicklaes: Hvad sagde jeg?

Simone ønsker hverken at sætte navn eller ansigt på den nye flamme, da alt stadig er så nyt.

- Vi tager det langsomt og vil ikke forhaste os, og det er der også nogle grunde til. Han er 30 og jeg er 27, så vi er et sted i livet, hvor det hele ikke bare skal være pjat og ballade, men der er flere ting, der skal planlægges.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Nadialine har udset sig manden, hun vil have børn med

Simone bor lige nu i Slagelse, og det gør det mere besværligt at ses, men det er ikke til hindring for kærligheden.

- Det vil være en klart fordel at flytte tæt på ham, så vi ikke kører langdistanceforhold, men jeg er meget flyvsk, hvad angår forretninger, og hvis jeg ser en god handel, så slår jeg også til. For mit vedkommende kan alt lade sig gøre, hvis man planlægger det ordentligt. Jeg kan virkelig se en fremtid med ham, så jeg er villig til at ofre nogle ting, uden at gå for meget på kompromis med, hvem jeg er, og hvad jeg står for forretningsmæssigt. Alt kan lade sig gøre, hvis man vil det nok, fortæller Simoneder, der lige har lukket sin beauty-forretning i Hellerup og skal til at finde ud af, hvad hun nu skal.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold

- Jeg ved ikke helt, om jeg skal blive i Slagelse eller ej - for at være ærlig, så er jeg ét stort spørgsmålstegn lige nu. Det kan gå den ene og den anden vej. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Jeg håber at starte selv igen, spørgsmålet er bare hvor. Jeg er jo også nået en alder, hvor jeg snart vil have nogle børn, så en fast løn vil heller ikke være dårligt, fortæller Simone, der også overvejer at blive ansat et sted.

LÆS OGSÅ: Linse med ny rørende hyldest til Alba

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Wait for the love that will have you questioning if you ever really loved before when you thought it was love. 🍀

Et opslag delt af Simone Xenia Sepstrup (@xxsimonexenia) den

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Princess Natascha har fået en kæreste