'Ex on the Beach' 5 vender tilbage til efteråret med KÆMPE ændringer

Coronakrisen har gjort det udfordrende at optage en femte sæson af det populære reality-program - men nu er løsningen fundet. Allerede til efteråret er 'Ex on the Beach' tilbage.

Den seneste sæson 'Ex on the Beach' blev optaget under en brændende sol i Brasilien og med udsigt til en hvid sandstrand og palmer på stribe. Sådan bliver det ikke denne sommer, når optagelserne til femte sæson af reality-programmet skydes igang inden længe.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

Rygtet sagde, at eventyret denne gang grundet Covid-19-pandemiens mange begrænsninger ville komme til at udspille sig i Danmark, og i dag bekræftes det i en pressemeddelelse fra Discovery, at rygtet talte sandt.

LÆS OGSÅ: Amanda, Camilla og Ditte raser over Nicklaes

- 'Ex on the Beach' er et af vores mest populære formater og største Dplay-succeser, og i denne sæson går vi hverken ned på ambitioner eller kvalitet. På grund af Covid-19 har vi været nødt til at tænke ud af boksen for at kunne give de mange fans endnu en sæson af ’Ex on the beach’ i 2020. Jeg vil godt garantere, at sæson fem som minimum kommer til at overraske og underholde på samme niveau som de foregående år på trods af, at vi ikke kommer til at se palmer og kilometer lange sandstrande, siger Discovery Network Danmarks Programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche kommenterer på ægteskabsrygter med ‘Robinson’-stjerne

Egentlig var det planen, at den kommende sæson skulle optages tilbage i maj måned et varmt sted i verden. Men da coronakrisen satte ind, blev alt i processen sat på standby.

Hvor den præcise lokation i Danmark vil blive, er endnu uvist. Når verden igen åbner op, og myndighederne tillader det, vender 'Ex on the beach' tilbage under de eksotiske himmelstrøg.

’Ex on the beach 5’ rammer Dplay i løbet af efteråret 2020.