Mathias og Trine fra 'Paradise Hotel' (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Trine fra 'Paradise Hotel' (Foto: Janus Nielsen)

Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

Det lune 'Paradise'-par har en anderledes måde at teste produkter af på.

Instagram boomer af influencere og realitydeltagere, der promoverer forskellige produkter, og de fleste følgere springer nok let og elegant over den slags reklamer med samme hast, som man zapper væk på sit tv, når der er reklamepause. Men af og til er der en reklame, man simpelthen bare er nødt til at se - også selvom man ville ønske, man kunne kigge væk.

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

I den kategori er 'Paradise'-parret Mathias og kæresten Trine, der tester det meget populære produkt Pearlwax. Det gør de dog ikke helt på samme måde som de andre influencere, der vokser deres ben.

Nej, hos Mathias og Trine er det Mathias' numsehul, der skal voksbehandles, og det er der kommet en hylende morsom og lidt tåkrummende video ud af, hvor man ikke kan undgå at føle Mathias' smerte. Trine ser til gengæld ud til at nyde situationen i fulde drag.

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

- Jeg har prøvet mange ting, der var smertefuldt, men det her. Jeg ryster helt, så ondt gør det, lyder det fra Mathias i videoen, mens Trine bare griner.

LÆS OGSÅ: Kæmpe TV3-bommert afslører: 'Paradise'-babe vender tilbage

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Numse-Rasmus fortælle om, at han har dyrket sex med en kage.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Spørgsmålet er dog, om det lige er den reklame, som folkene bag Pearlwax havde håbet på. Under seancen får produktet i hvert fald ikke Mathias' varmeste anbefalinger.

- Det kan jeg ikke anbefale nogen, men nu er vi gået i gang, og jeg er ikke en quitter, fastslår han, hvorefter Trine tager en tørn mere med hans behårede numse under skrig og skrål. Men Trine er svært tilfreds med situationen:

- Det var fandeme godt, det var det bedste, jeg har lavet indtil videre. Var det ikke rart?, spørger Trine, mens Mathias med tårer i øjnene klynker:

- Helt vildt. Aaaaaaav.

Se den sjove, smertefulde og meget anderledes video herunder.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback