Enighed om exit: Deltager forlader 'X Factor'

Det kunne godt tyde på, at Kwamie Liv kommer til at sætte punktummet for den deltager, der forlader 'X Factor'.

Selvom intet er besluttet på forhånd, og alt kan ske, ser det alligevel ud til, hvordan afslutningen på 'X Factor' i aften kommer til at forløbe.

Artiklen fortsættes under videoen med Sofie Linde, der fortælle om første liveshow efter barslen... 

For når aftenen er omme, og to deltagere har været i farezonen og sunget deres save me-song, forudser flere, at det er Kári Fossdalsá, der desværre må forlade konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde efter ‘X Factor’: ALT føles meningsløst

Det kan man se hos blandt andet bookmakerne Danske Spil og Bet25, der giver pengene igen henholdsvis 2,10 og 2 gange, hvis man oddser på den færøske sanger til at ryge. Helt anderledes der det ud for favoritten Mads Moldt, der giver pengene igen hele 75 gange og står som klar favorit til at blive vinder af 'X Factor' 2022 - dog med Tina Mellemgaard i hælene.

Efter Kári står Blachmans gruppe Wele & Garcia til at ryge, og herefter er det, ifølge bookmakerne, Oliver, der må forlade konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis skifter navn: Det har altid været planen

- Man skal dog huske på, at dette blot er andet liveshow. Dermed kan alt ske, og det er fortsat svært at vide, hvordan deltagerne hver især håndterer presset på scenen, skriver odds.dk.

I sidste uge var det som bekendt duoen Oscar, der forlod 'X Factor', efter Martin Jensen måtte tage den svære beslutning det var at vælge mellem to af sine egne deltagere.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian styrtet: Frygter operation

Hvis bookmakerne får ret med aftenens udstemte, så er det meget sandsynligt, at Kwamie Liv kommer til få det sidste ord og vælge mellem Wela & Garcia og Kári.

'X Factor' vises i aften klokken 20.00 på TV 2 og runder desuden program nummer 200. Jubilæet markeres ved, at dommerne har valgt en sang til deres deltagere blandt alle de sange, der gennem alle tidligere 14 sæsoner er blevet sunget.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-jubilæum: Det skal deltagerne synge