Foto: Privat
Foto: Privat

Elias raser mod Se & Hør: I ødelægger mit liv

Beskyldninger om at have været i fængsel den seneste tid, har gjort Elias Sorlin Aagaard rasende. Han afviser alle anklager.

Elias Sorlin Aagaard har haft en turbulent tid. To indbrud på to uger fik ham til at opsige sin lejlighed og i stedet søge mod jylland og kæresten Peter Broberg, der er kendt fra 'Mig og min mor'. Den megen modgang har gjort, at Elias har været rejst til Nice i Frankrig på familiebesøg det seneste stykke tid, selv om Se & Hør skriver, at han har været i fængsel.

- Jeg har længe været træt af den måde, jeg bliver latterlig gjort på i medierne og af folk, som ikke kan se, hvor meget og hvor hårdt jeg konstant prøver at vise, hvem den sande Elias er, nemlig en super sød og rolig person, der elsker musik. Når man i forvejen har mistet pusten ved at løbe op af bakken, så er det en god ting at stoppe op og trække vejret for at huske sig selv på, hvorfor man gør det, og hvad man kæmper for, siger Elias til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Discovery køber 'Kongerne' for et svimlende milliardbeløb

Peter: Jeg har en dårlig nyhed

Elias er rasende over Se & Hør's historie, som han fik kendskab til, da han landede med flyet i Kastrup lufthavn.

- Jeg hørte det fra Peter omkring klokken 12:15, da jeg var landet i Kastrup lufthavn klokken 11:55 med flyet fra Frankrig, fortæller han og fortsætter:

- Han sagde, at han havde en dårlig nyhed, og om jeg ville have den nu, eller vente til jeg var fremme med toget i jylland. Jeg sagde selvfølgelig, at jeg gerne ville vide det med det samme, så mens han læste det hele op for mig, fandt jeg et sted at sidde ned og ellers tage mit hoved i mine hænder og blive rigtig bitter, sur og træt af det hele.

LÆS OGSÅ: 2012 blev rekordår for SBS TV

Forstår det ikke

Netop en historie som Se & Hør's var grunden til, at Elias i første omgang forlod Danmark, og derfor var det langt fra sådan en historie, han havde håbet at komme hjem til.

- Jeg er seriøst træt af, at jeg ikke kan få en jordisk chance for at komme på benene, være glad, have det lækkert, og se at mine drømme endelig begynder at falde på plads. Jeg forstår det simpelthen ikke, raser han.

Elias understreger, at hvis han ikke havde haft Peter og sin svigerfamilie, så var han brudt sammen.

- Jeg forstår ikke, hvordan Se & Hør kan udtale sig om den slags. De skriver falske anklager, der ødelægger et andet menneskes muligheder for arbejde, fremtidig karriere, ligsom det skaber splid i familien og i privatlivet.

LÆS OGSÅ: Foxy viser godterne frem

Hjem i sommerhus

Se & Hør har deres oplysninger fra tre kilder, som de ikke oplyser identiteten på, og det undrer Elias.

- De skriver, at de har tre kilder, men hvor er deres beviser? De skriver også, at jeg ville blive løsladt fredag, men heldigt for mig, så havde Peter overrasket mig med sommerhus, og det var derfor, at jeg tog hjem, siger Elias og afviser samtidig, at han skulle være blevet løsladt.

Selv om Se & Hør ikke sætter navn på deres kilder, så har Elias en ide om, hvem det kan være.

- Jeg har en ide om, hvem det kan være. Jeg boede jo i Aalborg sidste sommer, og jeg havde da nogle få mennesker, som jeg ikke kunne arbejde med - ved ikke, om det kunne være dem. En af dem fra Aalborg er eftersigende røget ind at sidde, men hvor ved jeg ikke, men det kunne da være lidt spøjst, hvis det var det sted, som Se & Hør skriver, at jeg skulle have siddet.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner bliver rejseledere

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.