Elias dropper ’X Factor’

Selvom han gik videre i ’X Factor’, så har Elias Sorlin valgt at takke nej til at stå ansigt til ansigt med Thomas Blachman.

Hvis du er blandt de mange fans, der havde glædet sig til at se Elias Sorlin Aagaard, som blev kendt i sidste års 'Kongerne af Marielyst', stå overfor Thomas Blachman i 'X Factor', så må vi desværre skuffe dig.

I går offentliggjorde Elias nemlig, at han har givet DR og folkene bag ’X Factor’ besked på, at han ikke vil tage imod deres tilbud om at gå videre i programmet. Men bare rolig det er bestemt ikke, fordi Elias har lagt drømmen om en sangkarriere på hylden eller pludselig er begyndt at tvivle på sit talent, at han har droppet ’X Factor’ –tværtimod.

Elias har meldt fra i TV-programmet, fordi han har underskrevet en pladekontrakt med  Hitmakers, som blandt andet samarbejder med KNA CONNECTED og Svenstrup og Vendelbo. Pladeselskabet måtte altså sikre sig en kontrakt med den talentfulde reality-stjerne med det samme, inden han gik hen og vandt ’X Factor’.

LÆS OGSÅ: "Pradas" sang giver seerne gåsehud

Første single er på vej

Så nu er han ude af konkurrencen, men arbejdet med den første single er i fuld gang, så han føler sig som en vinder allerede.

- Jeg sidder lige nu i Odense i lydstudie og har sunget og holdt møde med Hitmakers. Jeg har indgået aftale med dem og satser på en single inden jul, siger han med et smil, da Realityportalen fanger ham, og fortsætter:

- Det skal så lige siges, at Hitmakers også kendt for andet end at lave fed og god musik. De er nemlig også kendte for at afvise alle realitys og andet useriøst. Så jeg tager det som et meget stort kompliment, og jeg kan ikke vente med at samarbejde med en flok fede og dygtige producere, siger Elias.

Producer: Han var kommet i top 5 i 'X Factor'

Og glæden er gensidig. Hos Hitmakers er de super glade for, at de har fået fingrene i Elias, før Blachman nåede at slå kløerne i ham, det påpeger produceren Martin Almind

- Det er et scoop at få ham. Vi er glade for, at han ikke laver 'X Factor', siger Martin Almend til Realityportalen.dk. Han er ikke i tvivl om, at Elias ville være nået langt langt i 'X Factor'.

- Jeg ikke i tvivl om, at hvis han havde fortsat i 'X Factor', så havde han været i en top 5, det ville være meget mærkeligt ellers, mener produceren, som tidligere har arbejdet med flere 'X Factor'-deltagere blandt andet Marcel fra Alien Beat Club.

LÆS OGSÅ: “Konge” fra Marielyst stiller op i ‘Voice’

Derfor vælger pladeselskabet Elias

Pladeselskabet valgte at skrive kontrakt med Elias efter et møde, som de havde taget initiativ til på baggrund af nogle videoer, som en af hans venner havde gjort dem opmærksomme på på youtube. De mente, at Elias skilte sig ud fra mængden af musik-elskende reality-stjerner ved at have et kæmpe stort talent.

- Allerede ved den første vokalprøve, der gik han bare ind og leverede en super fed stemme med det samme, så det var positiv. Så vi vælger ham, fordi han synger så skide godt, fastslår produceren.

Han understreger desuden, at Elias gjorde den skepsis, som de havde overfor reality-stjerner og den måde, de ofte bliver udstillet på, til skamme - han er nemlig helt anderledes, end det man har set på tv - en virkelig fed fyr, fastslår Martin Almind.

Og nu kan fansene altså glæde sig over, at der kommer en single fra ham inden jul. Hvis han skulle have ventet på at vinde ’X Factor’, som først har premiere omkring jul, så ville det vare meget længere tid, inden der kom musik på gaden fra Elias.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.