Efter rygter om vold og misbrug: Kærligheden brast for ung mor

Meget tyder på, at det nu er endegyldigt slut mellem de to.

Efter en turbulent tid virker det til, at Jenelle Evans og David Eason for alvor er gået fra hinanden. 'Teen Mom'-parret, der blev gift i september 2017 efter et stort drama, hvor det hele var ved at blive aflyst i sidste øjeblik, skriver begge på sociale medier, at de ikke længere er sammen.

- Hvor mon min mand blev af, skrev Jenelle Evans lørdag aften på Instagram, og det satte for alvor gang i rygter og spekulationer om parret.

På David Easons Facebook-profil fremgår det, at han er single, mens der på Jenelle Evans' profil står, at hun er separeret. Den unge mor har desuden lagt et nyt profilbillede ud i weekenden med teksten "Single AF" (as fuck - meget single, red.), og meget tyder altså på, at det nu er slut for parret.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle og nyfødt datter testet positiv for narko

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: Ung mor har truffet stor beslutning: Derfor er min søn ikke vaccineret

En lang række skandaler

Længe har begge ellers hævdet, at alt var godt mellem dem, selv om det udadtil har set helt modsat ud. Tilbage i oktober kunne TMZ løfte sløret for et opkald, Jenelle Evans lavede til alarmcentralen. Her påstod den unge mor, der var tydeligt rystet og opløst at gråd, at David havde overfaldet hende og holdt hende så hårdt nede mod jorden, at hendes kraveben sagde knæk.

Senere trak 'Teen Mom'-stjernen dog historien tilbage, og i stedet forklarede hun i et interview med US Weekly, at hun bare var fuld og var faldet, og at det var det, der havde gjort ondt. Flere gange siden har hun nægtet, at hun skulle være et offer for hustruvold, og hun har fastholdt, at alt var godt mellem parret.

Det er kun gået ned ad bakke for Jenelle og David i det sidste lange stykke tid. For et år siden blev David fyret fra MTV-serien, da det hele blev for meget for produktionen. Først havde han blandt andet trukket en kniv til en 'Teen Mom'-fest, men hans tid i 'Teen Mom 2' var endegyldigt slut, da han for 12 måneder siden skrev en række homofobiske ting på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Ung mor springer ud som sexterapeut

Siden har han ikke været på skærmen, mens Jenelle Evans, der flere gange har måttet forsvare sig og afvise rygter om, at hun er faldet tilbage i et misbrug af stoffer, dog fortsat har filmet og stadig medvirker. Det samme gør hendes mor, Barbara, og hun tog for nylig bladet fra munden i 'Teen Mom 2', hvor hun udtrykte bekymringer for datterens helbred.

- Jeg tror, han gør hende ondt, og han holder hende hjemme. Jeg ser det. Det er hustruvold, og han holder hende som en fængselsfange, sagde hun i afsnittet.

Det er gået op og ned i parrets tid sammen, men i de seneste 12 måneder er det kun gået én vej, og den ene skandale har afløst den anden. (Frazer Harrison/Getty Images)
Det er gået op og ned i parrets tid sammen, men i de seneste 12 måneder er det kun gået én vej, og den ene skandale har afløst den anden. (Frazer Harrison/Getty Images)

Det fik Jenelle til at annoncere, at hun igen var uvenner med sin mor, og at hun ikke længere ønskede at tale med hende. Men måske en forsoning mellem de to kan være på trapperne.

LÆS OGSÅ: Vild millionløn: Så meget får ung mor for at deltage i ‘Ex on the Beach’

Frygter for økonomien

Endnu har parret ikke talt offentligt til medierne, siden rygterne om et brud begyndte at sprede sig. Men ifølge The Ashley er det for nylig, at det er gået skævt. Da 'Teen Mom 2'-produktionen talte med Jenelle i sidste uge, gav hun på ingen måde udtryk for, at der var problemer mellem hende og David.

Ifølge mediet startede dramaet, der i sidste ende førte til bruddet, omkring valentinsdag, hvor Jenelle også var mistænkeligt tavs på de sociale medier. Hun plejer ellers altid at sende store kærlighedserklæringer af sted mod sin partner på den dag, men det var der altså intet af i år.

SE KLIPPET: Her bliver Farrah fyret fra ‘Teen Mom’

The Ashley kan også fortælle, at Jenelle Evens formentlig er nervøs for de økonomiske konsekvenser, en skilsmisse kan have for hende. Parret underskrev nemlig ikke en ægtepagt, da de blev gift, og det kan ende med at blive dyrt for den unge mor, som angiveligt tjener to millioner kroner per 'Teen Mom 2'-sæson - en indtægt, parret efter alt at dømme har levet af, siden de fandt sammen.

Det er langt fra første gang, at der er drama mellem Jenelle Evans og David Eason, og tiden vil vise, om de to igen finder ud af det med hinanden. Lige nu er der dog ingen tvivl om, at kærligheden ikke blomstrer mellem dem.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne risikerer lang fængselsstraf

LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen