Efter brystoperation: Mathilde afslører kærestens reaktion

Mathilde har fået lidt mere volumen i barmen, og Robin har pludselig fået en kæreste, der ser lidt anderledes ud, end den han forelskede sig i.

I begyndelsen af august fik Mathilde Mulvad Beuschau lavet nye bryster, efter hun længe havde overvejet at springe ud i det.

Inden den brystforstørrende operation havde hun både talt det igennem med sine forældre og med kæresten Robin Christensen fra 'Ex on the Beach' sæson 4.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Men Robin havde faktisk ikke den vilde holdning til operationen.

- Han er lidt ligeglad med, om jeg får dem lavet eller ikke får dem lavet. Vi har jo været sammen i et godt stykke tid nu, hvor jeg ikke har fået dem lavet, men da jeg fortalte det, syntes han, at det lød spændende. Han ville gerne støtte mig i min beslutning. Men han var da også interesseret i at høre, hvor meget jeg skulle have i, og hvordan min krop ville komme til at se ud, forklarer Mathilde til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

'Årgang 0'-stjernen blev kærester med Robin i løbet af foråret 2020, og det var cirka samme tidspunkt, som Mathilde begyndte at gøre alvor ud af at få sine bryster lavet. Operationen blev dog udskudt, da hun ikke kunne finde den rette klinik.

Troede, det ville være værre

Robin har været god at have på sidelinjen hele vejen.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

- Han havde jo forelsket sig i måden, som jeg er på nu, men han er også glad, og han synes, de er blevet super flotte. Han har været en mega dejlig støtte her efter operationen, hvor man ikke kan lave særlig meget selv, så det er skønt.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor fik jeg en abort

Tiden efter operationen, der fandt sted den 6. august, har heldigvis været en forholdsvis blid omgang for Mathilde. Hun er til daglig online coach og driver Team Mathilde og er derfor meget afhængig af at kunne bruge sin krop.

- Jeg havde troet, det ville være værre. Jeg er sluppet med meget få smerter, og jeg har ikke været så sengeliggende, som jeg havde troet. Så det har faktisk været en super fin oplevelse, lyder det.

LÆS OGSÅ: Umut og kæresten afslører: Sådan mødte vi hinanden