Derfor fulgtes Helena med Frederik til ‘Vild med dans’

De er aldrig set sammen før, og så dukker de op på den røde løber sammen.

Hvad har 'Bachelor' med 'Den store bagedyst' at gøre, og hvorfor bliver 'Vild med dans' samlingspunktet? Spørgsmålene var mange, da Helena Witt og Frederik Haun kom sammen til fredagens liveshow af 'Vild med dans'.

- Vi arbejder sammen. Eller det vil sige, vi er lige startet i det samme bureau sammen hos SisuSocial, fortæller Frederik.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne afslører vildt vægttab

SisuSocial er et agentbureau, der hjælper influencers.

- Jeg er ikke så god til det ord der (influencer red.), men jeg er da en del af noget, hvor der forhåbentlig kommer noget godt med, fortæller Helena til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Thomas skrev til 'Bachelor'-Mette: Han skylder en dans

Selvom Frederik også næsten lige er gået selvstændig fra et job som ejendomsmægler, så har han lidt mere erfaring end Helena, der er helt ny.

- Jeg startede tilbage i februar, men det er vildt fedt at have fundet en at sparre med. I vores verden mangler vi lidt nogle kollegaer, fordi vi er meget på egen hånd, så vi kan helt sikkert sparre. Vi har mange af de samme værdier og samme øje for content, fortæller Frederik.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-par er sammen igen

Frederik og Helena var taget til 'Vild med dans' sammen for at støtte Frederiks kæreste, Morten Kjeldgaard, der danser med Katerina Pitzner. Morten og Katerina fik en førsteplads efter dommernes karakterer og gik også videre i konkurrencen fredag aften.

Se hele interviewet med Helena og Frederik øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Heidi Frederikke lettet: Har kæmpet med rygsmerter siden søndag