Den højeste mordrate i 360 år: Det skal du se på HBO Nordic

Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på HBO Nordic i denne uge!

Premiere

City on a hill

Kevin Bacon spiller hovedrollen i denne hårdtslående krimiserie, der beskrives som en fiktiv udgave af det såkaldte ”Mirakel i Boston”, hvor forhærdede kriminelle havde omdannet Boston til en af USA’s farligste byer med den højeste mordrate i 360 år. Indtil myndighederne valgte at tage skeen i den anden hånd. I serien følger vi distriktsanklageren Decourcy, der ankommer fra Brooklyn for at tage kampen op sammen med den korrupte FBI-veteran Jackie Rhodes, spillet af Bacon.

LÆS OGSÅ: Kalder alle Meryl Streep-fans: Det skal I se på HBO Nordic

LÆS OGSÅ: Genoplivning af HBO's bedste serie: Det skal du se på HBO Nordic

Hvad: Ny hårdkogt krimiserie inspireret af en sand historie

Hvem: Kevin Bacon, Aldis Hodge, Jonathan Tucker, Rory Culkin m.fl.

Hvornår: Premiere den 17. juni.

Hvor: HBO Nordic

Bonusinfo:

– 'City on a Hill' bygger på en idé af Ben Affleck, der sammen med Boston-vennen Matt Damon er krediteret som medproducer på serien.

– Kevin Bacon og en af seriens øvrige hovedrolleindehavere, Jonathan Tucker, har tidligere spillet sammen i Barry Levinson-filmen 'Sleepers' fra 1996.

LÆS OGSÅ: Den blodigste sæson nogensinde: Det skal du se på HBO Nordic

LÆS OGSÅ: Harry Potter redder menneskeheden: Det skal du se på HBO Nordic

Aktuel

Krypton

For trofaste fans er det nærmest en kættersk tanke, men hvad nu, hvis Superman aldrig havde eksisteret? Dette ubehagelige spørgsmål danner udgangspunktet for 'Krypton', hvor vi nu er nået til 2. sæson. Her følger vi fortsat Seg-El, Supermans bedstefar, som er fanget i et nærmest umuligt dilemma: Skal han redde sin hjemlige planet eller lade den gå til grunde for at beskytte sit barnebarns fremtid?

Hvad: 2. sæson af den roste science fiction-serie Hvem: Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Shaun Sipos m.fl. Hvornår: Premiere den 13. juni Hvor: HBO Nordic

LÆS OGSÅ: Engle må redde aktieselskabet Himlen: Det skal du se på HBO Nordic

LÆS OGSÅ: Myrdet af sit kørestolsbundne barn: Det skal du se på HBO Nordic

Kender du…?

Togetherness

Hvad gør man, når man for længst har rundet de 30, og tingene ikke har udviklet sig helt, som man havde håbet på, hvad enten det drejer sig om sex, karriere, ægteskab eller meningen med livet? Dette – for mange sikkert – temmelig genkendelige spørgsmål danner udgangspunkt for den roste dramakomedieserie 'Togetherness', hvor vi følger ægteparret Brett og Michelle, der får vendt op og ned på deres liv, da Michelles søster og Bretts bedste ven pludselig bliver en del af husholdningen.

LÆS OGSÅ: En atomkatastrofe og Tom & Jerry: Det skal du se på HBO Nordic

LÆS OGSÅ: Nedsmeltning på Wall Street: Dét skal du se på HBO Nordic

Nu på HBO

– 'Ice on Fire'. Leonardo DiCaprio har selv produceret og fungerer også som fortællerstemme i denne dokumentar om tidens varmeste spørgsmål: den eskalerende miljøkrise.

– 'Pose'. 2. sæson af serien, der udspiller sig blandt farverige typer i den såkaldte ”ballroomkultur” i 1980’ernes New York.

LÆS OGSÅ: Tilføjelse til ‘Game of Thrones’-universet: Det skal du se på HBO Nordic

LÆS OGSÅ: Vinder af ulovligt gaderæs får sin frihed: Det skal du se på HBO Nordic