Stephanie Star i 2012 (Foto: Privat)
Stephanie Star i 2012 (Foto: Privat)

Dagens julegodte: Stephanie Star holder jul uden elskere

Den barmfagre cougar, Stephanie Star, dropper sine mange elskere i julen, for hun vil nemlig koncentrere sig fuldt ud om sin familie.

Stephanie Star, der er kendt som singlen med de mange elskere, slipper dem i december og holder jul med sin nærmeste familie.

- Jeg fejrer julen med min danske familie og min italienske far, den er eventyrlig smuk og meget kærlig. Den bliver holdt i mit barndomshjem fra da jeg kom til Danmark, fortæller Stephanie og understreger, at hun holder fast i traditionerne.

- Og så skal besøge min fars restaurant og restaurant Vesuvio, det er en stor tradition, fortæller Stephanie.

LÆS OGSÅ: Ham her mener, at Julen gør damerne kælen

Elsker at forkæle folk med gaver

Stephanie mener, at det værste ved julen, er børn og unge, som ikke oplever julen med samme stemning og hygge som andre. Hendes hjertebarn er nemlig børn og unge. Især fordi, at Stephanie er vild med sammenholdet og stemningen omkring julen, sørger hun for at forkæle sin egen familie.

- Jeg elsker at forkæle med gaver til familien og holder meget af at dyrke livet i julen og efter julen, siger Stephanie.

Hun mener nemlig ikke, at man skal begrænse sig til at forkæle sine nærmeste og dem, man holder af i julen - for det skal man også huske resten af året, påpeger hun.

LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Michelle holder jul som frivillig

Der er magi i julen

Efter cougarens mening, er julens magi noget af det bedste ved denne årstid, og selv om hun er blevet voksen, så synes hun stadig, at man skal holde fast i barndommens tro på julen. Stephanie får derfor stadig besøg af julemanden og tror stadig at han findes.

- Jeg tror på magien i julen, fastslår Stephanie.

Skal ‘Singleliv’ vinde titlen som årets realityprogram? Stem her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.