CHOK! Fodboldstjerne fyret efter 'Fangerne på fortet'-deltagelse

Fodboldspilleren medvirkede i den franske udgave af 'Fangerne på fortet' - og det har nu kostet ham jobbet.

De danske tv-seerne kan inden alt for længe glæde sig til en ny omgang af det legendariske realityprogram 'Fangerne på fortet'. Det afslørede TV3 tidligere på sommeren, selv om kanalen ikke løftede sløret for, hvornår den nye omgang sendes.

Mens programmet på dansk tv har holdt pause i en årrække, har 'Fangerne på fortet' stadig kørt i forskellige andre lande. Blandt andet i fortets hjemland, Frankrig, hvor det under titlen 'Fort Boyard' har kørt i 26 sæsoner. Og den seneste sæson har i den grad budt på drama.

LÆS OGSÅ: Pamela er skredet: Han er et monster!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Pamela Anderson åbner op omkring sine eksmænd

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Fangerne på fortet’ vender tilbage

En af deltagerne her var nemlig den professionelle fodboldspiller Adil Rami, der nu har mistet jobbet på grund af deltagelsen. Det skriver den franske avis L'Equipe. Den 33-årige fodboldspiller er ifølge avisen blevet fyret fra sin klub, Ligue 1-mandskabet Marseille, der har revet kontrakten over.

Årsagen er, at han den 20. maj ikke dukkede op til træning. To dage tidligere udgik han skadet fra en kamp mod Toulouse, men det var forventet, at han ville dukke op i klubben. Det gjorde han dog ikke, og den 29. juni stod det klart, hvordan det kunne være.

Her kunne de franske tv-seere - og Marseille - nemlig se Adil Rami bryde rundt i mudder på Fort Boyard i et afsnit af realityserien af samme navn. Derfor fik forsvarsspilleren besked på at blive væk fra klubbens preseason, og han har vel heller ikke en del af holdet, da klubben lørdag satte gang i den nye sæson i den bedste franske række. Det kommer han altså heller ikke til at blive i fremtiden, for nu er kontrakten helt blevet ophævet.

Fyringen er blot den seneste skandalen i en lang række for fodboldspilleren. Tidligere i år blev han droppet af 'Baywatch'-stjernen Pamela Anderson, efter han ifølge hende havde været utro flere gange. Det kan du læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Paradise’-stjerne klar til 'Fangerne på fortet'