SE DEN HER: Philip Mays ansøgning til ‘Vild med dans’

Han har deltaget i et hav af reality-programmer, men nu er han klar til at blive vært.

Philip May blev kendt for sin store personlighed i 'Paradise Hotel'. Siden har han både medvirket i 'Divaer i junglen', 'Til middag hos', 'Fangerne på fortet', og så har han haft sit helt eget program på Discovery med sin kæreste Simone.

Nu er Philip klar til at tage sin deltagelse i reality til next level. Han har nemlig offentliggjort sin ansøgning som vært på 'Vild med dans'.

- Det her er min uofficielle ansøgning som vært på VMD. Jeg er måske lidt sent ude… men fik fortrolige informationer om, at ansøgningsfristen var i dag?!? Så jeg er også frisk på, hvis vi kan være tre, skriver Philip til opslaget med videoen.

LÆS OGSÅ: Mødte hinanden til Reality Awards: I dag er de kærester

Spasmageren Philip Mays opslag skal naturligvis tages med et gran salt, men trods det humoristiske tiltag er ansøgningen yderst populær.

- Du ville være grunden til, jeg begyndte at se vild VMD. Jeg håber, du får jobbet, skriver en af Philips følgere, mens en anden skriver.

- Du er gaven, der bliver ved med at give.

LÆS OGSÅ: Så meget har muslimsk kæreste ændret Elvira

Over 280 har kommenteret opslaget, mens flere end 8500 har liket opslaget i skrivende stund.

Vil danse med

Som allerede offentliggjort er der allerede fundet en ny vært til at erstatte Christiane Schaumburg-Müllers plads. Komikeren Martin Johannes Larsen bliver vært for 'Vild med dans' 2022 med Sarah Grünewald.

LÆS OGSÅ: Anne Linnet skal skilles

Philip gæstede selv 'Vild med dans' sidste sæson, hvor han uden at joke forklarede, at han var klar som nydanser, hvis han fik tilbuddet fra TV 2.

- Jeg er her jo lidt for at vise flaget – husk mig nu. Jeg tager den næste år, fortalte Philip sidste år til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Her er reality-stjernernes hemmelige festbilleder

Selvom ansøgningen er lavet i sjov, er den bestemt et kig værd. Se Philips ansøgning som vært på 'Vild med dans' herunder.