Vild forvandling: Se Stine Kronborgs nye look

Det er lidt af en forvandling, der er overgået den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist skal skilles

Artiklen fortsætter under videoen.

Der har altid været spræl i Stine Kronborg, men den kendte vært og poledancers nyeste påfund har hun alligevel fået hjælp til.

Stine Kronborg har nemlig fået ny efterårsfrisure, og det nye look kan hun takke sønnen Leo for.

Det skriver Stine Kronborg selv i et nyt opslag på Instagram.

- Efterårshår! Leo valgte min nye farve, og jeg elsker det, skriver Stine Kronborg på engelsk i opslaget, hvor billedet viser hendes nye frisure, der tydeligt er inspireret af efterårets farver.

Artiklen fortsætter under opslaget.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Stine Kronborg (@stine_leo)

Over for Realityportalen uddyber Stine Kronborg.

- Jeg syntes, jeg trængte til at tage mig lidt af mig selv igen nu, hvor Leo er begyndt i skole - og jeg rent faktisk har et par pauser til at kigge mig selv i spejlet og sidde ned i længere tid ad gangen. Derudover er jeg altid frisk på noget sjovt med håret, når jeg ikke har noget, jeg lige skal passe ind i. I bodybuilding-konkurrencer er det for eksempel bedst med noget klassisk, da håret ikke skal tage opmærksomhed fra musklerne, forklarer Stine Kronborg og fortsætter.

- Men ja, Leo fik lov til at vælge hårfarve. Først var jeg lidt i tvivl om det mørke look. Sidste gang, jeg var mørkhåret, gik alting galt i mit liv. Men jeg tager chancen igen, siger Stine Kronborg.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne som bikini-babe

Stine Kronborg er vært på Radio SydhavsØerne, men har efterhånden prøvet en hel del i underholdningsbranchen.

Hun deltog i sæson ni af 'Paradise Hotel', men har også deltaget i både 'Fangerne på Fortet', 'Zulu Dævleræs' og 'De Fede Trin'.

Stine Kronborg har været danser og korsanger for Infernal, koreograf for Medina og danser i Cirkusrevyen tilbage i 2002.

Og så har hun i dén grad været med til at gøre poledance populært i Danmark.

I 2010 rejste Stine Kronborg til Australien for at træne poledance blandt verdens bedste, hvilket blandt andet gav hende titlerne 'Miss Burlesque Melbourne 2012' og 'Miss Nude Sydney 2012'.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard stopper sin kræftbehandling