Casper og Isabel i vild handel: Så meget har de tjent

Casper og Isabel Christensen har solgt villaen.

'Klovn'-stjernen Casper Christensen og hustruen, Isabel Christensen, solgte sidste år deres eksklusive liebhaverhjem i den lille nordsjællandske by Hornbæk, og det gjorde de med mange millioners gevinst på bundlinjen.

Artiklen fortsættes under videoen med Amalie, der giver status på sit forhold til Mikkel Skelskov...

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne i jubel: Flytter sammen med manden igen

Det kan man i dag læse hos boligmediet Boliga.dk.

Handlen af parrets 314 kvadratmeter store hjem er netop blevet tinglyst, og her afsløres det, at Christensen-parret har fået intet mindre end 20,9 millioner kroner for deres nu tidligere adresse, kan man læse hos mediet.

Selv købte komikeren og hans 35-årige hustru i sin tid stedet for 11,4 millioner. 

LÆS OGSÅ: Nynne er blevet udredt: Har fået sin diagnose

Her skal de bo

Villaen i Nordsjælland blev egentlig sat til salg til 24 millioner. Det gjorde den i januar 2021, og på det tidspunkt havde familien, bestående af Casper, Isabel samt drengene Cooper og Jagger, kun haft adressen i et år. De havde desuden puttet et ukendt beløb i en renovering af villaen.

Efter kort tid på markedet blev prisen så justeret 12 procent ned til 21 millioner kroner.

Udover en lang række film er 53-årige Casper Christensen kendt fra utallige sæsoner 'Langt fra Las Vegas' og 'Klovn', og han kan desuden også skrive manuskriptforfatter og tv-vært på sit CV. I 2014 blev han gift med datter af modelbureauindehaver Jacqueline Friis-Mikkelsen og entertainer Jarl Friis-Mikkelsen, Isabel Christensen.

Ifølge Boliga.dks oplysninger rykker Casper og Isabel Christensen ikke helt ud af det nordsjællandske, da de har købt et stort landsted i Harreshøj ved Esrum Sø i Tikøb.

Her kan du se billeder af Casper og Isabels nu tidligere hjem.

LÆS OGSÅ: Efter amok-opførsel: Nu siger Philine undskyld