FOTO: TV3
FOTO: TV3

Casper: Fyringen fik mig til at græde

I sidste uges afsnit af ’Sommer i Sunny Beach’ blev bartenderen Casper fyret efter en uheldig episode på ’Den Glade Viking’. I aftenens afsnit er han på jagt efter et nyt job i druk-paradiset, men det er ikke helt nemt, når man én gang har dummet sig.

Casper var såret og ked af det, da han i sidste afsnit af 'Sommer i Sunny Beach'  blev fyret fra 'Den Glade Viking'. Heldigvis havde han en god ven at støtte sig op af i den svære tid.

- Under selve fyringen blev jeg meget ked af det og fældede også et par tårer. Det er bestemt ikke er sjovt at blive fyret fra et sted, hvor man bare ELSKER at være, det er jo de fedeste mennesker, chefer, fester og gæster, som er der. Men heldigvis fik jeg god støtte af min roomie og gode kammerat, Christian Løvstad’, fortæller Christian til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Fortryder tatovering

Søger efter nyt job

Men Casper var slet ikke færdig med at feste og fyre den af i Sunny Beach, og forsøger i aftenens afsnit at finde et nyt job. Det viser sig dog at være bøvlet, da han ikke længere har det bedste ry.

- Der var folk, som var bange for, at jeg kunne finde på at gøre noget lignende. Men heldigvis var der også mange, der viste sig som sande kammerater og støttede mig i den svære situation, jeg stod i. Det var hårdt pludselig ikke længere at være en del af den fantastiske "viking-familie", fortæller den nedslåede Casper og fortsætter:

- Jeg bliver i aftenens afsnit afvist hos 'Flotte Fyrs Tequila Joint' samt af Troels Frost i poolbaren på 'Zornitza', da jeg søger job hos dem. Men da jeg henvender mig til ’Den Glade Viking’, fordi jeg har fået for meget i løn, bliver jeg spurgt, om jeg stadig er interesseret i et job hos 'Flotte Fyrs Tequlia Joint', siger Casper.

Om Casper tager imod jobbet hos Flotte fyr kan du se i aften, når 'Sommer i Sunny Beach' ruller over skærmen på TV3 klokken 21.00.

LÆS OGSÅ: Sunny Beach-deltager underskylder på forhånd

Deltag i afstemningen herunder:

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.