Camilla og Amandas råd: Sådan får vi god selvtillid

De tidligere 'Ex on the Beach'-deltagere fortæller, hvad der virker for dem, når det handler om at få bedre selvtillid.

Camilla Thoby og Amanda Mogensen har det tilfælles, at de ikke er bange for at være præcis, som de er. Det så man både i reality-programmet 'Ex on the Beach', og man fornemmer det også, hvis man følger med hos dem på deres Instagram-profil.

Men selvom det virker til, at de to 'Ex on the Beach'-stjerner aldrig føler, at de mangler selvtillid, så er det ikke tilfældet. Og nu åbner de op om, hvad der har virket for dem, når de har følt, at de godt kunne være mere selvsikre. For eksempel når det handler om, hvordan de ser ud.

LÆS OGSÅ: Bro afslører: Sådan er mit forhold til Teitur

- Jeg gik, og det gør jeg faktisk stadig, altid nøgen rundt, når jeg var hjemme. Så er det, som om man vænner sig til at kigge på sin krop. Det hjalp altid mig. Så du skal bare stå og glo på din nøgne krop i spejlet og tænke: "Fuck man. Du er dejlig.", siger Camilla.

For Amanda virker det også at lære at hvile i sig selv og være glad for sin krop, som den er.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sten sad fast i hovedet på 1-årig

For nogle måneder siden opdagede hun, at hun var begyndt at sammenligne sig selv med piger, der var utroligt slanke, og det medvirkede til, at hun pludselig ikke var så glad for sig selv. Derfor lagde hun i protest en række ærlige billeder på Instagram, fordi hun ville, som hun selv beskrev det, have lov til at hvile i sit eget flæsk. 

- Jeg har bare indfundet mig med, at jeg ser ud som jeg gør, og hvis jeg ikke er tilfreds, så må jeg gøre noget ved det. Og jeg gider ikke gøre noget ved det. Så jeg må bare være tilfreds. Så det er jeg, siger Amanda, der mener, at det er vigtigt at sætte pris på livet, i stedet for at fokusere på alt det, man ville ønske, var anderledes.

LÆS OGSÅ: Mikkel åbner op: Sådan er mit forhold til Amanda i dag

- Hellere være glad for at din far lige valgte at sende dig afsted op i mor, smiler Amanda og forklarer, hvad hun mener med den beskrivelse:

- Man skal være glad for livet, og at man er blevet skabt. Med de gener man nu er blevet skabt med.

Den rigtige vinkel

Mens Camilla oplever, at hun med alderen er kommet til at hvile mere og mere i sig selv, har Amanda hvilet i sig selv, siden hun var 18 år.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

Ud fra deres billeder på Instagram, vil mange måske mene, at mangel på selvtillid, når det gælder krop og udseende, ikke burde være et problem for hverken Camilla eller Amanda, der netop også af deres følgere bliver beundret for deres billeder på det sociale medie.

- Det handler rigtig meget om vinkler, hvordan man poserer og hvilket tøj, man har på, siger Camilla, der også træner en smule, men slet ikke så meget, som hun gjorde engang.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

I videoen fortæller Camilla og Amanda, hvad de gør for at få bedre selvtillid.