Bro frygter for sin økonomi

Coronakrisen har sat en stopper for Bros sommertour. Det er skidt, for det er særligt sådan, Bro tjener sine penge til hele året.

Da Kevin 'Bro' Andreasen går i gang med at optage Viaplay-serien 'Kevin bygger Bro', er det meningen, at dokumentarserien skal handle om Bros vilde turnéliv. Men dårligt er optagelserne igang, før coronakrisen får sat en stopper for planerne og får alle koncerterne aflyst. Ikke mindst den allerførste koncert i Rødovre Centrum, der skulle have startet Bros nye sommertour.

- Jeg skulle starte med at optræde nu. Der er tre-fire måneder, hvor jeg kan tjene penge, som skulle starte nu jo, og så kan jeg ikke tjene penge alligevel, fordi koncerterne bliver aflyst, og man ved jo ikke i hvor lang tid, fortæller Bro.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op: Jeg havde ikke kontakt med min far

LÆS OGSÅ: Princess Natascha overvejer at blive steriliseret

Da coronakrisen lukkede Danmark ned i marts, blev alle koncerter og større arrangementer aflyst. Efterfølgende er der blevet afholdt flere kreative former for koncerter under særlige forhold, såsom ude i det fri eller som livestream. Men indtil videre er det stadig svært at spå om, hvornår der kan blive afholdt traditionelle koncerter igen, ligesom også alle landets musikfestivaler er blevet aflyst.

- Den uvished med ikke at vide, hvor lang tid der går, før man kan optræde igen, det gør selvfølgelig, at det sætter tingene lidt i perspektiv sådan angående økonomimæssigt og fordi man selvfølgelig gerne vil ud og optræde og gøre folk glade. Det er faktisk, det værste, det er den uvished, når man ikke helt ved, hvornår det kommer til at ske igen, forklarer Bro.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om lidelse

Herunder kan du se klippet, hvor Kevin fortæller om sine bekymringer omkring corona-situationen

De første fire afsnit af 'Kevin bygger Bro' kan ses nu på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas afslører: Brød reglerne

LÆS OGSÅ: Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge