FOTO: SBS/Jakob Mydtskov
FOTO: SBS/Jakob Mydtskov

Brian har lagt singlelivet på hylden

Der er absolut ikke meget 'Singleliv'-fyr over Brian Nørremark længere. Han lever nemlig familielivet med både kone og børn.

Brian Nørremark charmerede alle, da han i ’Singleliv’s spæde opstart viste sig på TV. Vi fulgte hans jagt på kærligheden sideløbende med den monotone dagligdag med måltider bestående af havregryn med rosiner. Men denne verden er langt fra Brians verden i dag - for nu udfylder han rollen som familiefar til punkt og prikke.

- Enden på mit singleliv var brylluppet - det synes jeg, var en god afslutning (red. på deltagelsen i 'Singleliv'). Måneden efter brylluppet kom Benjamin til verden. Det var noget af en omvæltning, uagtet af at det var helt planlagt, men på den gode måde. Pludselig handlede det ikke om dig, mig og os, men om en lille familie, hvor vi har ansvar for, at barnet bliver et godt menneske, fortæller en stolt Brian til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes skal giftes 

Huntingsons spøger stadig

Selvom Brian er sluppet af med tilværelsen som single, så hænger hans kroniske sygdom 'Huntingtons' ved. Og det er en sygdom, som  kan få betydning for Brians fremtid - men som samtidig også er arvelig, og det fik Bettina og Brian at føle ved den anden graviditet.

- Bettina blev hurtigt gravid efter Benjamin, og vi fik testet fostret for genet for Huntingtons. Det viste sig desværre, at den lille pige havde arvet genet - endda værre end mig, så hende var vi nødt til at få fjernet, fortæller Brian og fortsætter:

- Selvom hun ”kun” var en klat, var hun en værdsat klat, og hvis ikke vi havde gjort noget, ville der være kommet et fint menneske ud af hende, siger han.

Men i sympati for pigen og sygdommen valgte Brian og Bettina at få hende udleveret til en bedemand, og så blev hun begravet ved siden af Brians bedsteforældre. Og på gravstedet er der en lille sten med en ganske særlig betydning.

- Stenen skyldes, at vores børn naturligvis skal høre historien om Huntingtons og vide, hvor de kommer fra. Derfor skulle antallet af sten passe med antallet af dem, der ligger begravet der, forklarer han.

 LÆS OGSÅ: Glennie skal have en abort 

Fik en dreng mere

Lykken skulle dog smile til parret igen, og selvom Brian ikke havde mod på endnu en graviditet, blev de den 1. maj forældre til drengen Bertram.

- Personligt ville jeg have stoppet, for jeg vidste ikke, om jeg kunne klare, at vi skulle have fjernet endnu et barn. Det var en meget hård periode for os, fortæller Brian.

Men lykkeligvis endte graviditeten godt, og parret er nu forældre til to dejlige drenge.

LÆS OGSÅ: 'Singleliv'-Kim er blevet single

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.