Boris med sit nye lyse hår (Foto: Privat)
Boris med sit nye lyse hår (Foto: Privat)

Boris Laursen er blevet single: Derfor slog vi op

Boris åbner op omkring bruddet fra Josefine.

I godt og vel et år har Boris Laursen dannet par med den 18-årige skønhed Josefine Nørgaard Winter, men nu er kærligheden brast mellem det ellers så lykkelige par, der både nåede at flytte sammen og få en lille familie med deres hund, Bentley Winter Laursen.

LÆS OGSÅ: Boris Laursen beskyldt for svindel

- Vi er hver vores sted i livet lige nu, vi snakker stadig sammen, så intet hate til hende, så lad være med at skrive alle mulige ting, hun er en sød pige, fastslår Boris Laursen, som samtidig afslører, at han også er tilbage på YouTube.

Realityportalen har været i kontakt med Boris, som bekræfter bruddet og fortæller, at det er sket for omkring to uger siden, herudover henviser han til sin video på YouTube. Han har ikke ønsket at uddybe, hvordan ham og Josefine er to forskellige steder i livet, og hvad der nu skal ske med Bentley, som også er det, mange af Boris' følgere spørger ind til.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Er Caroline gravid?

Boris virker lidt trist og er ikke sit vante kække jeg i videoen, og han får da også støtte fra sin søster, Fie Laursen, som har kommenteret til YouTube-videoen, at familien altid er der for ham.

LÆS OGSÅ: Madspils-forening raser mod 'Luksusfælden': Det er ikke okay!

Fra fuckboy til gentleman - og retur?

Bruddet kommer kort inden, Boris selvbiografi 'Gentleman' udkommer, den skulle efter planen være udkommet her i slutningen af maj, men nu er udgivelsesdatoen skubbet til i september, om det har noget at gøre med bruddet vides ikke, men forholdet til Josefine er en stor del af bogens omdrejningspunkt. Beskrivelsen af bogen lyder således:

- Noget, jeg har lært igennem tiden er, at det er langt federe at være en gentleman, der udviser respekt overfor kvinder og har class end at være en fuckboy, der leger med folks følelser og opfører sig som lidt af en douche. Det, der fik mig til at blive en gentleman var min søde prinsesse af en kæreste. Men man bør ikke skulle møde en prinsesse, før at man indser, at det er forkert at være en fuckboy. Man burde bare vide det - og man burde bare være en gentleman.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Spørgsmålet er så bare, om Boris vil fortsætte stilen som gentleman i sin nye single-tilværelse, eller om han vil falde tilbage i sit tidligere mønster. At dømme efter hans sociale medier har han i hvert fald godt gang i festerne. I går var der fest med blandt andet Fie Laursens kæreste, Frederik, og en ølbong.

Hvad tror I, bliver Boris Laursen en fuckboy igen?

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi taler ud om dommen: Jeg er lidt ligeglad

Se Boris' video herunder: