Blachmans afsnit nummer 200: Ikke tilfreds

Thomas Blachman er imponeret over de 200 afsnit, men ikke over aftenen.

Dommer Thomas Blachman kunne i aften fejre jubilæum i form af afsnit nummer 200 i 'X Factor'-live.

LÆS OGSÅ: Så gik den ikke længere: Ude af 'X Factor'

Tallet er ikke et, der har sat sig hos ham selv, men han reflekterer over det, da HER&NU taler med ham efter showet.

- Jeg ville ikke vide, hvor mange afsnit, det er, det fortoner sig lidt, men det var et godt afsnit det her, fordi det er fedt med nye kræfter i form af Simon, der kommer ind og laver de her ting, fortæller Blachman.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltagere ikke i tvivl: Blachman spiller en rolle på tv

Det er dog ikke de samme rosende ord, han har at sige om sig selv. Thomas Blachman mistede nemlig sin deltager Rosita i aftenens liveshow.

- Det har ikke været min stærkeste aften rent musikalsk, men den kan åbenbart ikke sidde i skabet hver gang, og det er også fedt nok. Men 200 gange, det er vanvittigt at tænke på, hvis man omregner det, er det 200 timer, fortæller Blachman og fortsætter matematikken:

- Hvad koster det ikke Staten i folk, der ikke arbejder, nu er Bededagen jo røget. Det er jo helt vildt. Hvor mange arbejdsuger er 200 timer, det kan jeg ikke engang regne. Det er fem uger eller sådan, folk har siddet og gloet, fortæller Blachman.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Sådan mindes vi ham

Når Blachman tænker længere over det, bliver han lidt imponeret.

- Jeg ved ikke, om man skal være imponeret, men på den ene side ja, for det er fantastisk at få lov, og der er måske en grund til det. På den anden side kan man tænke "er han gået i stå?". Jeg synes personligt, det har været en fornøjelse at få lov at ytre sig. Jeg er meget taknemlig for dem, der kan holde ud at høre på det, slutter Blachman.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par skal skilles: Det er en hård tid