Foto: Covermodel
Foto: Covermodel

'Big Brother'-Amanda vil date

Vinderen af 'Big Brother 2012' er træt af at være single - og nu overvejer hun at tage 'drastiske' metoder i brug.

Den smukke pige er træt af at være single - og frustrationerne kom til udtryk på hendes Facebook-profil. Her har hun nemlig gjort det klart, at hun overvejer at være med i et dating-program.

- Haha. Overvejede dating-programmer et øjeblik. Åhhh, Amanda stop dig selv ! :D

Har ingen problemer med at score

Men for 'Big Brother'-vinderen ligger problemet ikke i, at hun ikke kan score - tværtimod.

- Jeg er efterhånden så træt af at være single, at jeg snart ikke ser nogen anden udvej (red, end at være med i et dating-program). Men problemet ligger jo ikke i at score, det har jeg altid kunnet. Problemet ligger i, at han skal kunne fastholde min interesse, hvilket de kære mænd har svært ved, siger hun til Realityportalen.dk og fortsætter.

- Jeg elsker jagten, men når de så rykker ind, og alt er perfekt, så går jeg i panik og tænker,  'Fåååååck, skal jeg så aldrig score mere, haha.

LÆS OGSÅ: Michella er vanvittigt forelsket

Er modstander af 'For lækker til love'

Den smukke pige troede ellers lige, at hun havde fundet den helt store kærlighed, men noget gik galt.

- Så troede jeg jo lige, at jeg havde fundet MANDEN, der er fuldstændig modsat min 'normale' type, men så ville han squ ikke have mig. Haha - typisk ik?

Så måske skal der andre alternativer til.

- Jeg er stor modstander af 'For lækker til love', fordi jeg synes, at folk (red, dem der dater deltagerne) bliver udstillet grimt. Men alt er jo selvfølgelig, hvad man selv gør det til - så det må blive 'For lækker til love', hvis jeg skulle vælge et program. For jeg synes, at 'Singleliv' er for dårlig kvalitet - og jeg føler ligesom, at jeg har medvirket i nok dårlig fjernsyn, griner hun.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerner går "all in" i kampen mod mobning

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.