'Årgang 0'-stjerne: Træt af kropsidealerne

Selvom Stephanie Siguenza Henckel fra 'Årgang 0' har forsøgt at smide nogle kilo tidligere, så gider hun ikke mere have fokus på vægttab.

Det var en glad Stephanie efternavn fra 'Årgang 0', som HER&NU mødte på den røde løber til støttearrangementet 'Let Røven', der sætter fokus på prostatakræft.

LÆS OGSÅ: Se de sjove billeder: Dronningen overrasker landsholdet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Maria og Daniel fra ‘Årgang 20’ fortæller ærligt om sønnens diagnose

'Årgang 0'-deltageren er kendt for at sige sin ærlige mening. Det gør hun blandt andet i sin bog 'Fra Årgang 0 til frihed', hvor hun åbent og ærligt fortæller sin side af historien på og bag kameraet.

Nu er turen kommet til Stephanies ærligt mening om de kropsidealer, mange forsøger at leve op til. Stephanie vil nemlig ikke lade sig påvirke af, hvad andre tænker.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i kovending: Tager afstand til Teitur

-  Jeg har på et tidspunkt smidt nogle kilo, men jeg er træt af at leve op til noget, man ikke er, forklarer Stephanie til HER&NU og fortsætter:

- De standarder, folk prøver at leve op til, er fuldstændig hul i hovedet. Og ingen kan jo leve op til de standarder. Så bliver det sygeligt, konkluderer 'Årgang 0'-stjernen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe afvisning i ‘Bachelor’: Det så man ikke på tv

For fremtiden vil Stephanie favne, hvordan hun ser ud, og det opfordrer hun også alle andre til at gøre.

- Nu vil jeg gøre, hvad jeg har lyst til og tage det tøj på, jeg vil. Fuck det der standarder, og hvordan andre vil have, man skal se ud. Man er formet og bygget, som man er. Lev og hav det godt med dig selv, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper indrømmer: Hun var min favorit på den røde løber

Privat danner Stephanie par med Jeff. De to turtelduer blev kærester i december 2017, hvor de gik i klasse sammen, og de var faktisk også kærester i folkeskolen, da de gik i syvende klasse. I februar blev parret gift.