'Årgang 0'-Rachel taler ud om kærligheden: Sådan blev vi kærester

Nu åbner 'Årgang 0'-stjernen op om kærlighedslivet.

I 18 år har tv-seerne fulgt med i Rachel Ellebyes liv på godt og ondt, når hun sammen med resten af sin familie har inviteret hele Danmark indenfor i TV 2-reportageserien ‘Årgang 0’. Serien bliver endegyldigt afsluttet i starten af det nye år, men allerede i aften får vi et gensyn med Rachel på skærmen, når hun medvirker i 'Til middag hos' på TV3.

LÆS OGSÅ: Efter tre måneder i Norge: Sådan har Rachel det efter flytningen

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne har fået nok

Her deltager hun sammen med den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Philip May, Kirsten Marie Skaarup fra ‘Landmand søger kærlighed’ og Micki Cheng fra ‘Den store bagedyst’, og i aftenens afsnit er de fire kendisser mødtes på Rachels kostskole, hvor hun serverer lækker mad og fortæller nærmere om sit kærlighedsliv:

- Jeg har jo været sammen med min kæreste i over et år nu, og det går rigtig godt. Vi ser stadig kun hinanden få gange om måneden, men vi snakker sammen næsten hver aften. Det handler om tålmodighed og masser af tillid til hinanden. Men min plan er at flytte til Oslo til august, hvor jeg så skal finde et arbejde og bo med ham. Vi er i gang med at kigge på lejlighed sammen, fortæller Rachel i afsnittet, hvorefter de andre spørger ind til, hvor Rachel og kæresten Eirik mødtes:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor i chok: Fandt knude i brystet

LÆS OGSÅ: Ung mor i kikset bryllups-ups: Dét sagde han bare ikke

- Vi mødte hinanden på en bytur. Jeg var til housewarming på Amagerbro, og så var jeg faktisk på vej hjem, fordi jeg skulle til Sverige dagen efter. Så skrev min veninde så til mig, om jeg ville med på Generater (bar i København red.), for at få en drink, og jeg tænkte: "Hvorfor ikke?". Vi så så den her høje fyr, og jeg tænkte, han så sød ud, og at min veninde og jeg kunne snakke lidt med ham. Det endte så med, at ham og jeg snakkede og snakkede, og han fulgte mig til toget. Vi holdt så kontakten, mødtes igen dagen efter, og ja - the rest is history. Vi kyssede også, da vi sagde farvel ved toget, fortæller Rachel med et smil.

Se klippet nedenfor, hvor Rachel også afslører, hvornår hun og kæresten begyndte at sove i samme seng:

Se 'Til middag hos' i aften klokken 19.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Årgang 0’-stjerne har fået kørekort – og kører galt første dag