Amalie Kronil (Foto: Janus Nielsen)
Amalie Kronil (Foto: Janus Nielsen)

Amalie Kronil om sine bryster: Her er historien

Paradisoen har fået foretaget flere brystforstørrende operationer.

Da Amalie Kronil deltog i dette års 'Paradise Hotel' fik hendes silikonebryster fyrene til at spærre øjnene op. Med 650 milliliter i hver var de heller ikke til at komme udenom. 650 milliliter var dog ikke nok for paradisoen, der i april 2015 fik opfyldt sin drøm, fortæller hun på sin blog.

- Jeg har aldrig været så glad for mine bryster, som jeg er nu. OG! Trangen til endnu en operation er ikke kommet endnu! Så lad os for guds skyld håbe, at jeg holder her, skriver hun på bloggen.

Til Realityportalen fortæller Amalie, at der nu er 925 milliliter i hvert bryst.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Amalie: Svært at vænne sig til opmærksomheden

Startede med et vægttab

Projekt drømme-bryster har kostet Amalie en masse smerter og penge. Men hun sætter pris på projektet, der startede i få dage efter hendes 19-års fødselsdag i april 2013. 450 milliliter blev brysterne dengang forstørret med.

- Jeg husker tydeligt, at nervøsiteten var ved at tage livet af mig! Men opereret blev jeg. Jeg var faktisk rigtig tilfreds. Men allerede få dage efter operationen, gik jeg med en lille drøm om at få opereret dem endnu større, afslører hun på bloggen.

Allerede i december samme år fik paradisoen tilføjet 200 milliliter, så der på daværende tidspunkt var 650 milliliter i hver.

LÆS OGSÅ: Amalie Kronil: Sådan stemmer jeg til valget

Blev kropsfikseret

På bloggen fortæller Amalie, at hele bryst-projektet startede med et vægttab, der ændrede hendes syn på sig selv.

- Jeg blev meget mere selvsikker. Men samtidig også meget mere bevidst om mit ydre. Jeg begyndte at komme i andre miljøer og fik øjnene op for plastiskkirurgi.

For tre år siden tabte Amalie 10 kilo og er nu tilfreds med sin krop, fortæller hun til Realityportalen.

Se alle billederne af Amalies nye bryster øverst i galleriet. 

LÆS OGSÅ: Amalie Kronil: Jeg blev udstillet som en tør kiks

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.