Amanda Mogensen fra 'Ex on the Beach' sæson 4 (Foto: Janus Nielsen)
Amanda Mogensen fra 'Ex on the Beach' sæson 4 (Foto: Janus Nielsen)

ÅH NEJ! ’EOTB’-Amanda misbrugt

Amanda fra 'Ex on the beach' fik sig et kæmpe chok, da hun vågnede op til ubehagelige beskeder onsdag morgen.

Flere stod onsdag op til en våd og blæsende morgen, men for Amanda Mogensen fra anden sæson af ’Ex on the Beach’ var det hendes mindste bekymring. Hun vågnede op til noget langt værre, nemlig to ret så uhyggelige e-mails i indbakken og flere ubesvarede opkald fra venner og bekendte.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis

- Nogen har været inde på min Snapchat og Instagram. På min Instagram har jeg en sikkerhedskode, så den konto er sikker. Men min Snapchat er blevet virkelig misbrugt. Mange er blevet slettet, og der er blevet skrevet til fucking mange, ved nogle af dem stod der ’slet min snap, jeg har fyr på’!

- Jeg har fået syv opkald her til morgen fra venner og bekendte, men folk kunne godt læse, det ikke var mig. Det kunne aldrig falde mig ind og skrive sådan til folk, siger Amanda og undrer sig over, hvorfor vedkommende ikke har slettet hendes Snapchat-konto. På hendes egen telefon er appen slettet.

LÆS OGSÅ: Knust Amanda bekræfter utroskab: Jeg blev taget med bukserne nede

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Medina giver gode råd til, hvordan man gebærder sig på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Amanda taler ud: Sådan var Mikkel utro

Frygter at billeder bliver misbrugt

Både Snapchat og Instagram har sendt Amanda sikkerhedsmails med beretninger om, at nogen har logget ind hendes konti fra en enhed, som hun ikke bruger normalt.

På Instagram blev login’et registreret tirsdag aften fra en Apple-enhed i København, men her lykkedes det ikke vedkommende at misbruge hendes profil, da en sikkerhedskode blokerede for dette. Imidlertid lykkedes det for en bruger af iPhone X, som også befandt sig i København, at logge succesfuldt ind på hendes Snapchat-profil omkring klokken 5 onsdag morgen og misbruge den.

Frustreret EOTB-Amanda: Det gør mig ked af det

Artiklen fortsætter under billederne.

Privatfoto.
Privatfoto.
Privatfoto.
Privatfoto.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda slår fast: Jeg er ikke bleg for at diskutere

Hvem det er, ved Amanda ikke.

- Det eneste, jeg er bange for, er, om de har fundet nogle billeder under mine minder, som de kan bruge imod mig eller andre. Har intet at skjule, hvis det er til mine venner, men hvis en fremmed ser det, så er det virkelig ubehageligt, lyder det fra en rystet Amanda.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange par er kommet til under ‘Ex on the Beach’